Το Hawkey θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα Disney+ στις 24 Νοεμβρίου

Από EW Staff
30 Ιουλίου, 2021 @ 09:01

Το Entertainment Weekly, εξασφάλισε την πρώτη φωτογραφία της πολυαναμενόμενης σειράς “Hawkey” του Disney+ .

Όπως μαθαίνουμε, ο Clint ετοιμάζεται να κάνει μία νέα γνωριμία και δεν είναι άλλη από την Kate Bishop, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Hailee Steinfeld.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Jeremy Renner, αποκάλυψε στο EW ότι η Kate είναι 22 ετών και μεγάλη θαυμάστρια του Hawkey και πρόσθεσε: “Οι τρόποι της είναι ενοχλητικοί με έναν υπέροχο τρόπο και ταυτόχρονα γοητευτικοί, επειδή είναι τόσο μεγάλη θαυμάστρια. Η σχέση τους αναπτύσσεται μέσα από αυτό, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Clint είναι η ίδια η Kate Bishop και τα πολλά προβλήματα της, τα οποία φέρνει στη ζωή του”.

Πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορά, που ο χαρακτήρας της Kate εμφανίστηκε στο σύμπαν της Marvel. Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά ήταν το 2000, σε ένα κόμικ των Young Avengers. Έκανε μερικές μικρές εμφανίσεις ανά διαστήματα στο κόμικ Hawkey του Matt Fraction και του David Aja, αλλά δεν ήταν αρκετές για να τη θυμίσουν στο κοινό. Οπότε, η σειρά αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Από το κόμικ λοιπόν, οι θαυμαστές ανυπομονούσαν να δουν την Kate να κάνει το ντεμπούτο της στο MCU. Για παράδειγμα, όταν κυκλοφόρησε το trailer για το Avengers: Endgame, είδαμε τον Clint να μαθαίνει τοξοβολία σε ένα νεαρό κορίτσι και όλοι νομίζαμε ότι μπορεί να είναι η Kate (στην πραγματικότητα ήταν η μικρή κόρη του). Επίσης όταν κυκλοφόρησε ότι η Katherine Langford ίσως να συμμετείχε σε αυτήν την ταινία, αναρωτηθήκαμε αν θα έπαιζε επιτέλους την Kate (αργότερα ανακοινώθηκε ότι ήταν να παίξει την ενήλικη έκδοση της κόρης του Tony Stark σε μια κομμένη σκηνή). Στο San Diego Comic-Con του 2019, η Marvel Studios ανακοίνωσε ότι η Kate θα συμμετείχε στη σειρά Hawkeye, αλλά τους πήρε άλλον έναν χρόνο, για να επιβεβαιώσουν επίσημα ότι η Steinfeld θα ήταν αυτή που θα την υποδυθεί.

Ο Renner δήλωσε επίσης ότι προσπάθησε να προετοιμάσει τη Hailee Steinfeld, όσο καλύτερα μπορούσε για τον ρόλο της. “Της έδωσα όλα τα στοιχεία, την πράσινη οθόνη, την ζωή ενός υπερήρωα, όλα όσα θα την βοηθήσουν για να γυρίσει την ταινία. Ήθελα να την βοηθήσω, γιατί είναι περίεργος κόσμος. Είναι υπέροχη ηθοποιός και καταπληκτικός άνθρωπος και ανυπομονώ να δω όλα αυτά τα τέλεια πράγματα, που μπορεί να κάνει”, είπε ο ηθοποιός.

Το Hawkey θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα Disney+ στις 24 Νοεμβρίου, ενώ ένα νέο επεισόδιο θα κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης: