Από EW Staff
19 Απριλίου, 2021 @ 19:14

Η τρίτη σεζόν του ριάλιτι “Haunted” (Το Είδα Με Τα Μάτια Μου) θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαϊου κι αν κρίνουμε από το trailer που κυκλοφόρησε το Netflix, ο τρόμος θα είναι και πάλι παρών.

Στα επεισόδια του νέου κύκλου έχουμε μια απειλητική έπαυλη, μια στοιχειωμένη μελωδία καi μια δαιμονική γάτα. Αληθινοί άνθρωποι θα μοιραστούν νέες τρομακτικές ιστορίες από το παρελθόν κι η αλήθεια “κόβει” το αίμα.

Η σειρά Haunted ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix τον Οκτώβριο του 2018 και εστιάζει σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας που συζητούν με φίλους και συγγενείς τρομακτικές αληθινές ιστορίες από το παρελθόν τους, καθώς αυτές ζωντανεύουν μέσα από ανατριχιαστικές αναπαραστάσεις.

Κάθε επεισόδιο διαρκεί από 19 έως 35 λεπτά περίπου και σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, σας αφήνουμε τις υποθέσεις των επεισοδίων:

1.1 Η γυναίκα με τα άσπρα 
Αφού μετακομίσει σ’ ένα νέο διαμέρισμα με την οικογένειά του, ένα αγόρι καταδιώκεται από συχνά οράματα με μια γυναίκα-φάντασμα που είναι κρεμασμένη στην ντουλάπα του.
1.2 Το Σφαγείο
Δυο αδελφές μεγαλώνουν μόνες και φοβισμένες σ’ ένα πραγματικό σπίτι
του τρόμου, όπου ο σαδιστής πατέρας τους κάνει απερίγραπτα πράγματα.
1.3 Δαίμονας στο σκοτάδι 
Ένα κορίτσι πείθεται ότι ένας σκοτεινός δαίμονας ζει στο υπόγειο της γιαγιάς της, όπου κάποτε πειραματιζόταν με τον αποκρυφισμό ένα αρρωστημένο μέλος της οικογένειας.
1.4 Τα παιδιά του πηγαδιού 
Ένα ετοιμόρροπο πηγάδι στο υπόγειο επιτρέπει σ’ ένα αγόρι να επικοινωνεί με τα πνεύματα τριών νεκρών παιδιών που το καλούν να πάει κάτω και να παίξει μαζί τους.
1.5 Εξωγήινη μόλυνση 
Αλλόκοτα οράματα και ρεαλιστικές αναδρομές προβληματικών ιατρικών επεμβάσεων βασανίζουν μια νεαρή γυναίκα για το υπόλοιπο της ζωής της.
1.6. Κλεμμένη ταφόπλακα 
Ένα πνεύμα που κάποτε ήταν προστατευτικό, γίνεται κτητικό όταν το κορίτσι που κληρονόμησε το μνήμα του γνωρίζει και παντρεύεται τον έρωτα της ζωής του.

Haunted

2.1  Ο Μίμος
Σε ένα παλιό σπίτι με τρομακτική ιστορία, μια νεαρή γυναίκα αρχίζει να ακούει τις φωνές των συγκατοίκων της… παρόλο που δεν είναι πλέον εκεί.
2.2 Το δωμάτιο του κακού 
Μια νοσοκόμα που δουλεύει με ασθενείς με άνοια σε μια εγκατάσταση υποβοηθούμενης διαβίωσης αντιμετωπίζει κάποιον που εκπέμπει μια πολύ ενοχλητική ενέργεια.
2.3 Η αίρεση του βασανιστηρίου 
Ένας τρομαγμένος άντρας μοιράζεται λεπτομέρειες για την εφιαλτική κακοποίηση που βίωσε σε ένα σκληρό πρόγραμμα μεταστροφής ομοφυλοφίλων στο Ίδρυμα για Αγόρια Νέα Βηθανία.
2.4 Πνεύματα από τα παλιά 
Χρόνια αφότου έφυγαν από το πατρικό τους, τα πληγωμένα αδέρφια και οι αγαπημένοι τους θυμούνται τα τρομερά πράγματα που συνέβησαν όσο ζούσαν εκεί.
2.5 Δαίμονας πολέμου 
Ένας Αμερικανός πεζοναύτης που δεν φοβάται εύκολα, σοκάρεται όταν αντιμετωπίζει έναν δαίμονα με μάτια που λάμπουν κατά τη θητεία του στο Αφγανιστάν.
2.6 Γεννημένος καταραμένος 
Ένα αγόρι που έρχεται στον κόσμο υπό ειδικές συνθήκες, μεγαλώνει πεπεισμένο ότι μια μοχθηρή φιγούρα που ονομάζει “Ο Απαγχονιστής” ακολουθεί αυτόν και την οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης: