Η σχεδιάστρια μόδας είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου αμέσως μετά τις καταγγελίες εναντίον του παραγωγού.

Από EW Staff
15 Ιουλίου, 2021 @ 17:47

Ο Harvey Weinstein και η Georgina Chapman είναι πλέον και επίσημα χωρισμένοι.

Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού οριστικοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη τέσσερα χρόνια μετά το αίτημα που είχε καταθέσει η 45χρονη. Ο χωρισμός τους επίσης ανακοινωθεί τον Οκτώβριο του 2017, όμως ο δικαστής έβαλε την τελευταία υπογραφή στις 8 Ιουλίου!

Η εκπρόσωπος του Weinstein, Juda Engelmayer μίλησε στο People εκ μέρους του: “Οι μόνες σκέψεις του Harvey για την οικογένειά του είναι η ευτυχία τους και η ελπίδα του ότι τα παιδιά του θα τον νοιάζονται και θα είναι χαρούμενα. Τα αγαπάει πάρα πολύ και ελπίζει να το γνωρίζουν αυτό, ώστε σύντομα, κάποια μέρα, να βρεθεί ξανά κοντά τους”.

Η σχεδιάστρια μόδας, Georgina Chapman κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου το 2017, όταν γνωστοποιήθηκαν οι πρώτες καταγγελίες εναντίον του διάσημου παραγωγού ταινιών, για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά μαζί, την 10χρονη India και τον 8χρονο Dashiell.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2007 σε μία εξαιρετικά “χλιδάτη” τελετή, που όπως όλα δείχνουν τελικά δεν ήταν τόσο ακριβή όσο το διαζύγιό τους. Ο Weinstein αποζημίωσε την πρώην σύζυγό του, με ένα ποσό που αγγίζει περίπου τα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Σε παλαιότερη δήλωσή της στο People, όταν ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους, η Chapman είχε αναφέρει: “Πραγματικά, ραγίζει η καρδιά μου για όλες τις γυναίκες που έχουν υποφέρει με τόσο πόνο, εξαιτίας αυτών των ασυγχώρετων πράξεων. Επέλεξα να εγκαταλείψω τον σύζυγό μου. Νοιάζομαι για τα μικρά μου παιδιά και αυτά είναι η προτεραιότητά μου, οπότε παρακαλώ τα media να τηρήσουν την ιδιωτικότητα, που απαιτούν αυτές οι στιγμές”.

Ως απάντηση στη δήλωσή της, ο Weinstein είχε πει: “Υποστηρίζω την απόφασή της. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω τίποτα, όταν όμως είμαι καλύτερα, ίσως μπορύμε να ξαναπροσπαθήσουμε. Την τελευταία εβδομάδα έχει προκληθεί πολύς πόνος στην οικογένειά μου και παίρνω πάνω μου όλη την ευθύνη για αυτό. Αγαπώ την σύζυγό μου όσο τίποτα. Συζητήσαμε ποιο θα είναι το καλύτερο για την οικογένειά μας και εξετάσαμε την πιθανότητα του διαζυγίου. Τη στήριξα στο να κάνει ό,τι της λέει η καρδιά της. Την αγαπώ και εκείνη και τα παιδιά μου. Όταν θα είμαι καλύτερα, εύχομαι να είμαι στην ζωή τους ξανά”.

Μετά τον χωρισμό τους, η σχεδιάστρια μόδας προχώρησε τη ζωή της με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, Adrien Brody. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στο Tribeca Film Festival τον περασμένο Ιούνιο.

Διαβάστε επίσης: