Από EW Staff
10 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 09:12
Ασύγκριτος στις ζωντανές εμφανίσεις αλλά και με μοναδικές υποκριτικές ικανότητες ο Harry Styles ετοιμάζεται να κατακτήσει και το σινεμά.
jpg

Ο Styles σε ένα ακόμα ανατρεπτικό εξώφυλλο στο Rolling Stone!

Μετά την ταινία «Don’t Worry Darling» σε σκηνοθεσία συντρόφου του Olivia Wilde και τον σάλο που προκλήθηκε από την εκκεντρική συμπεριφορά του “νέου David Bowie” στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ο Harry Styles πρωταγωνιστεί στην ταινία «My Policeman» που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Bethan Roberts, στο πλευρό των Emma Corrin (υποδύθηκε την Diana στο Crown), Gina McKee, Linus Roache, Rupert Everett και David Dawson.


To trailer της ταινίας που έχει προκαλέσει σάλο πριν καν κυκλοφορήσει: “My Policeman”.

Στην ταινία του Michael Grandage, ο 28χρονος τραγουδιστής που έχει εξελιχθεί σε πολλά υποσχόμενο ηθοποιό υποδύεται έναν αξιωματικό που εμπλέκεται σε ένα περίπλοκο ερωτικό τρίγωνο που διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1950.

Η ταινία που ήδη έχει συζητηθεί λόγω της ομοφυλοφιλικής παράφορης ιστορίας αγάπης που παρουσιάζει, μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις 11 Σεπτεμβρίου και την ευρωπαϊκή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου στις 15 Οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου 2022 στο Amazon Prime.

IMG 9282

Το αινιγματικό πόστερ της ταινίας που λάτρεψαν κοινό και κριτικοί.

Διαβάστε επίσης: