Το "κορίτσι-φαινόμενο" της μουσικής σκηνής επιστρέφει...

Από EW Staff
27 Ιουλίου, 2021 @ 19:16
317261-A7-002 001

Αν και είναι μόλις 19 ετών, το κορίτσι – φαινόμενο της μουσικής σκηνής, η Billie Eilish έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ.

Πριν καν κυκλοφορήσει, το επερχόμενο άλμπουμ της «Happier Than Ever» σημείωσε τα περισσότερα pre-adds στα χρονικά του Apple Music. Το άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 30 Ιουλίου.

Το «Happier Than Ever» “πάτησε” το ρεκόρ, που κατείχε το 2020 το «After Hours» του ράπερ The Weeknd, σημειώνοντας 1.028.000 pre-adds.

Η Billie Eilish είπε στον υπεύθυνο τύπου της Apple Music, σχετικά με το επίτευγμά της: «Είναι τρελό. Πραγματικά, είναι τρελό. Ελπίζω το άλμπουμ να μην σας απογοητεύσει». Τόνισε επίσης, πως το σημαντικότερο πέρα από όλα αυτά είναι η επαφή με το κοινό.

Φοβάται μήπως επειδή απουσιάζει καιρό από τη σκηνή, λόγω των περιορισμών κατά του Covid-19, ο κόσμος ίσως να την έχει ξεχάσει ή να έχει απομακρυνθεί από εκείνη.

«Νομίζω ότι το δύσκολο κομμάτι είναι ότι δεν έχουμε κάνει καθόλου συναυλίες. Δεν είχα τρόπο να αποδείξω στο κοινό ότι “είμαι ακόμα δική τους”. Και νομίζω ότι είναι δύσκολο όλο αυτό, τους έκανε να τρελαθούν. Κι εμένα το ίδιο. Ένιωσα ότι “τους χάνω”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το άλμπουμ της «Happier Than Ever» είναι ένα αποτέλεσμα συνεργασίας τριών διαφορετικών δισκογραφικών. Συγκεκριμένα, των Darkroom, Interscope Records και Universal Music.

Διαβάστε επίσης: