Από EW Staff
24 Απριλίου, 2023 @ 07:56
IMG 1934

Η Zendaya έκανε μια εμφάνιση έκπληξη με τον Labrinth προχθές στην Coachella στο δεύτερο και τελευταίο γουικέντ!

IMG 1933


Η εμφάνιση έκπληξη της Zendaya στο πάντα συναρπαστικό Φεστιβάλ Coachella το Σάββατο ήταν η πρώτη ζωντανή μουσική εμφάνιση της βραβευμένης με Emmy εδώ και επτά χρόνια.

Ντυμένη με μαύρες δερμάτινες μπότες πάνω από το γόνατο και ένα ροζ φόρεμα κορσέ με τα μακριά μαλλιά της να καλύπτουν στην πλάτη της, η 26χρονη ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να εμφανιστεί με τον Labrinth. Μαζί τους, η Zendaya ερμήνευσε δύο τραγούδια, το “I’m Tired” και το “All For Us”. Και τα δύο τραγούδια συμμετείχαν σε περίοπτη θέση στην πολυβραβευμένη δραματική σειρά που σάρωσε στο κανάλι HBO ΜΑΧ, Euphoria. Με την άφιξή της στη σκηνή στο «I’m Tired», το οποίο έχει γράψει η Zendaya, οι θαμώνες του φεστιβάλ οδηγήθηκαν σε φρενίτιδα.

Η Zendaya χόρεψε σε όλη τη σκηνή καθώς συνέχιζε να ερμηνεύει στο “All For Us”.


Μετά την ερμηνεία της, η ηθοποιός ανέβηκε στο Instagram για να μοιραστεί πόσο ευχαριστημένη ένιωσε πάνω στην σκηνή.

“Δεν μπορώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου αρκετά για αυτή τη μαγική βραδιά. Ευχαριστώ τον αδερφό μου Labrinth που με προσκάλεσε και μου έδωσε τον πιο όμορφο ασφαλή χώρο για να είμαι ξανά στη σκηνή. Και με αυτό το πλήθος απόψε… Ουάου… η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη», έγραψε η Zendaya. «Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά για την αγάπη που έλαβα απόψε, με έκανε πραγματικά να λιώσω, είμαι τόσο ευγνώμων».

Διαβάστε επίσης: