"Καταιγίδα" ακυρώσεων μετά την έξαρση των κρουσμάτων.

Από EW Staff
11 Αυγούστου, 2021 @ 19:53

«Στην ηλικία μου, είμαι εξαιρετικά προσεκτική» εξηγεί η τραγουδίστρια Stevie Nicks των Fleetwood Mac, την ώρα που έρχονται, δυστυχώς, όλο και πιο ανησυχητικά νέα από το μέτωπο της πανδημίας.

H Stevie θα εμφανιζόταν σε φεστιβάλ στην Καλιφόρνια, το Κολοράντο, το Τέξας και τη Λουιζιάνα. «Αν και είμαι εμβολιασμένη, λόγω της ηλικίας μου εξακολουθώ να είμαι εξαιρετικά επιφυλακτική με τον κορωνοϊό. Ετσι, αποφάσισα να ματαιώσω τις πέντε παραστάσεις που είχα προγραμματίσει για το 2021».

Και συνέχισε: «Είναι δύσκολες στιγμές και πρέπει να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις. Θέλω όλοι να είναι ασφαλείς και υγιείς και τα διαρκώς αυξανόμενα περιστατικά Covid θα πρέπει να μας προβληματίζουν όλους».

‘Aλλωστε το New Orleans Jazz and Heritage Festival στη Λουιζιάνα ματαιώθηκε ολόκληρο στο σύνολό του, αφού τα κρούσματα στη συγκεκριμένη πολιτεία, παρουσιάζουν σημαντική άνοδο.

Ο Jason Isbell (των Drive-By Truckers), οι Limp Bizkit αλλά και οι Lynyrd Skynyrd ακυρώνουν επίσης συναυλίες τους καθώς τα κρούσματα Covid-19 όλο και αυξάνονται στις ΗΠΑ. Ο Isbell ματαίωσε συναυλία του στο Χιούστον του Τέξας, αφού ο χώρος του «Cynthia Woods Mitchell Pavilion» στον οποίο θα έπαιζε, δεν ζητούσε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ανέβαλε την περιοδεία του στις ΗΠΑ και ο Michael Bublé. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: