«Όχι άλλα fillers, botox και facelifts»

Από EW Staff
07 Ιουνίου, 2021 @ 01:38

Σε πρόσφατη δημοσίευση της στο Instagram η Shannen Doherty τάχθηκε υπέρ της φυσικής ομορφιάς των γυναικών και μίλησε σχετικά με τα πρότυπα ομορφιάς, που επιβάλλει το Hollywood, όπου κατά τη γνώμη της «απέχουν πολύ από το φυσιολογικό».

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Beverly Hills 90210, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει δώσει σκληρές μάχες με τον καρκίνο, μοιράστηκε την «αληθινή» εκδοχή του εαυτού της, με τους θαυμαστές της στο Instagram. Αμακιγιάριστη και χωρίς κανένα φίλτρο, θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα.

Στη λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία της, έγραψε: «Σήμερα, ενώ έβλεπα ταινίες, παρατήρησα ότι υπήρχαν πολύ λίγες γυναίκες, με τις οποίες θα μπορούσα να ταυτιστώ. Ξέρετε, γυναίκες χωρίς fillers, botox ή facelift. Γυναίκες που αποδέχονται το πρόσωπό τους και την εμπειρία που αντανακλά. Έχω ζήσει. Αγαπώ το ότι έχω ζήσει και το πρόσωπό μου δείχνει τη ζωή μου. Έχω επιβιώσει από πολλά, ναι και από τον καρκίνο, αλλά και από πολλά παραπάνω από αυτόν. Τώρα με αποδέχομαι. Επιτέλους. Κουράστηκα με τα περιοδικά και το Hollywood και την ιδεολογία, που θέλουν να μας περάσουν. Θέλω να δω γυναίκες σαν κι εμένα. Γυναίκες σαν εμάς».

Στο παρελθόν, μετά την πρώτη της νίκη με τον καρκίνο, η ηθοποιός είχε μιλήσει ξανά για την ομορφιά του να αποδέχεσαι τον εαυτό σου και ενθάρρυνε όλες τις γυναίκες να σεβαστούν το σώμα  τους, τις εμπειρίες τους και όσα έχουν γίνει ως τώρα. Είχε δηλώσει επίσης, πως κι εκείνη στο παρελθόν δυσκολευόταν να αγαπήσει αυτό που είναι, όμως η μάχη με τον καρκίνο την έκανε να σκεφτεί εντελώς διαφορετικά και να δείξει σεβασμό στην ίδια και στα όσα έχει περάσει ως τώρα, αφήνοντας ανέγγιχτες τις ατέλειες της. 

Διαβάστε επίσης: