Από EW Staff
13 Φεβρουαρίου, 2023 @ 09:12
IMG 1433 Rihanna Cr. Apple TV

IMG 1434

Η αποκάλυψη έγινε αμέσως μετά την λήξη του Super Bowl όταν τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά αφού ήταν εμφανές ότι η διάσημη τραγουδίστρια είναι έγκυος. Η Rihanna πάντως απέδειξε ότι σίγουρα δεν φοβάται τα ύψη καθώς ερμηνεύσε τις αξεπέραστες επιτυχίες σε σκήνη η οποία βρίσκονταν σε μεγάλο υψόμετρο.

Στα μισά του αγώνα ανάμεσα στους Philadelphia Eagles και τους Kansas City Chiefs, η 34χρονη ερμηνεύτρια μας χάρισε ένα σετ από 12 τραγούδια με επιτυχίες όπως το “Umbrella” και το “Diamonds”.

Από μια λαμπερή εξέδρα κυριολεκτικά στον αερα φορώντας κόκκινα, η τραγουδίστρια άνοιξε με το “Bitch Better Have My Money”. Πριν αρχίσει να τραγουδάει, χάιδεψε την κοιλιά της, επιβεβαιώνοντας αργότερα στο NBC News ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

IMG 3094 2

Στη συνέχεια, οι σκηνές κατέβηκαν καθώς η ίδια περνούσε ομαλά στο “Where Have You Been” το Νο1 σινκγλ της το 2011 ενώ η σκηνή συνέχισε να μετακινεί την τραγουδίστρια ψηλά πάνω από το γήπεδο στο State Farm Stadium για το “Only Girl In the World” πριν την επαναφέρει και πάλι στο έδαφος. Στη συνέχεια έκλεισε το “We Found Love” αλλά και το “Rude Boy”.

Προς το τέλος, η Rihanna φόρεσε ένα μακρύ κόκκινο μπουφάν και τραγούδησε το “Umbrella” πριν σηκωθεί ξανά στη σκηνή με μια εκπληκτική τελική εκτέλεση του “Diamonds”:

IMG 3095

Το set list για το σόου ήταν ένα μυστήριο για τους θαυμαστές πριν από τη μεγάλη βραδιά. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου με την Apple στις 9 Φεβρουαρίου, η Rihanna είπε ότι επέλεξε μία από «περίπου 39 εκδόσεις του set list».

Η Rihanna έχει να κυκλοφορήσει άλμπουμ από το 2016 ενώ η τελευταία της εμφάνιση ήταν το 2018.

Αυτά είναι τα κομμάτια που ερμήνευσε η Rihanna στο Super Bowl 2023! Με το Diamonds αλλά και το πρώτο της παγκόσμιο χιτ Umbrella να προκαλούν υστερία στους θαυμαστές της!


“Bitch Better Have My Money”

“Where Have You Been”

“Only Girl (In the World)”

“We Found Love”

“Rude Boy”

“Work”

“Wild Thoughts”

“Pour It Up”

“All of the Lights”

“Run This Town”

“Umbrella”

“Diamonds”

IMG 3102

Διαβάστε επίσης: