Αν και η Rihanna δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο άλμπουμ εδώ και περίπου πέντε χρόνια, έχει καταφέρει να φτάσει τις επιχειρήσεις της στην κορυφή.

Από EW Staff
04 Αυγούστου, 2021 @ 23:55
rihanna Photo: Shutterstock

Η Rihanna είναι κι επίσημα στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes. Αν και η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο άλμπουμ εδώ και περίπου πέντε χρόνια, έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή, τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της.

Σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, η περιουσία της Rihanna αγγίζει πλέον τα 1.7 δισ. δολάρια και αυτό εξαιτίας της σειράς καλλυντικών, που κυκλοφόρησε το 2017 με τίτλο Fenty Beauty.

Οι πωλήσεις, που σημείωσε η εταιρεία της την έκαναν την πλουσιότερη γυναίκα μουσικό του κόσμου και την δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα στον τομέα της ψυχαγωγίας, μετά την Oprah Winfrey .

Η 33χρονη τραγουδίστρια έχει το 50% της εταιρείας καλλυντικών, ενώ συνιδιοκτήτρια είναι η γαλλική εταιρεία LVMH. Το δικό της μερίδιο ανέρχεται σε 1.4 δισ. δολάρια. Μάλιστα, επέκτεινε την εταιρεία της λανσάροντας και τη δική της σειρά ρούχων με την ονομασία Savage x Fenty, που της απέφερε τελικά έσοδα, που αγγίζουν τα 270 εκατ. δολάρια.

“Πολλές γυναίκες νιώθουν πως δεν υπάρχουν εταιρείες καλλυντικών για τη δική τους επιδερμίδα. Υπάρχουν οι κλασικές αποχρώσεις, ανοιχτό, μπεζ, σκουρόχρωμο, εντελώς σκούρο. Όμως, όλες ξέρουμε ότι δεν είναι μόνο αυτά τα χρώματα. Η Fenty ήταν το πρώτο brand, που φρόντισε να απευθυνθεί σε αυτές τις γυναίκες. Η Rihanna έφτιαξε τη δική της μάρκα και τη δική της ιδεολογία. Δεν έχει να κάνει με το ποια είναι, ούτε με τη μουσική της. Έχει δημιουργήσει έναν τρόπο ζωής”, είπε στο Forbes η επαγγελματική της σύμβουλος, Shannon Coyne.

Πολλά από τα κέρδη της, εν μέσω πανδημίας, η 33χρονη τραγουδίστρια τα προσέφερε για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, δώρισε 5 εκατ. δολάρια στον Εθνικό Οργανισμό εναντίον του κορωνοϊού και σε άλλες οργανώσεις, όπως οι Direct Relief, Feeding America, Partners in Health, World Health Organization’s COVID-19.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: