Ο νεαρός μουσικός θα παίξει live στο SNF Nostos, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ολοκληρωμένα τα τραγούδια του και τη μουσική του.

Από EW Staff
30 Ιουλίου, 2021 @ 02:47

Ο νεαρός μουσικός Good Job Nicky, γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, έχει προκαλέσει αίσθηση με τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.

Ο 25χρονος μουσικός θα παίξει live στο SNF Nostos, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να τον “επεξεργαστούμε” μουσικά κι από κοντά. Την Παρασκευή 27 Αυγούστου, στο SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ολοκληρωμένα τα τραγούδια του και τις μουσικές του. Μαζί του θα είναι ο Ερμής Γεραγίδης και η χορευτική ομάδα Wolves Team.

Ο Good Job Nicky θα κυκλοφορήσει το πρώτο ολοκληρωμένο του άλμπουμ το φθινόπωρο και η αλήθεια είναι πως το αναμένουμε με μεγάλη περιέργεια, αφού οι προσδοκίες όλων είναι πολύ υψηλές.

«Ευτυχώς, η μουσική μου δεν έχει καμία σχέση με του πατέρα μου», είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στη Lifo. «Δεν θα προσπαθούσα ποτέ να ακουμπήσω κάτι που κάνει εκείνος γιατί δεν είναι για εμένα αυτό. Κάνουμε πολύ πιο ωραίες συζητήσεις απ’ αυτές που θα κάναμε αν υπηρετούσαμε το ίδιο είδος, ο ένας σέβεται τη δημιουργικότητα του άλλου».

«Good Job Nicky ή αλλιώς Νικόλας Βαρθακούρης ή αλλιώς “ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ DNA”!!! Η πρώτη (επίσημη) δισκογραφική δουλειά του μικρού μου αδερφού είναι γεγονός. Μια παραγωγή που αν δεν ήξερες ότι είναι ελληνική θα ορκιζόσουν ότι είναι αμερικάνικη. Κι επιτέλους μια σωστή προφορά αγγλικών!!!», έγραψε τότε ο Χάρης Βαρθακούρης στο προφίλ του στα social media

Το SNF Nostos θα διεξαχθεί από 25 έως 29 Αυγούστου στο ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος και είναι, ως γνωστόν, δωρεάν για το κοινό.

Και είναι ωραίο να γυρνάς από τις διακοπές σου και να σε περιμένει ένα φεστιβάλ στην πόλη!

Διαβάστε επίσης: