Αλλά μίλησε και για τη νυν σύζυγό του, Katy Perry.

Από EW Staff
20 Αυγούστου, 2021 @ 09:15

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Miranda Kerr μίλησε για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Orlando Bloom και την νυν σύζυγό του, Katy Perry. 

Όπως αποκάλυψε το μοντέλο, διατηρεί μία πολύ φιλική σχέση με το ζευγάρι, ενώ αστειεύτηκε παρομοιάζοντας τον πρώην της με έναν “ενοχλητικό αδερφό” και παραδέχτηκε πως προτιμά να περνάει χρόνο με την Katy Perry παρά μαζί του. 

“Πάμε μαζί διακοπές και γιορτάζουμε όλοι μαζί τις σημαντικές περιστάσεις. Την αγαπώ την Katy. Εννοώ, την αγαπώ πιο πολύ από τον μπαμπά του Flynn”, είπε εννοώντας τον Orlando Bloom. 

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον μικρό Flynn και διατηρούν εξαιτίας του, καταπληκτικές σχέσεις. 

“Είναι σαν αδερφός μου πλέον. Και τις περισσότερες φορές, ένας ενοχλητικός αδερφός. Η Katy με βοηθάει να τα βγάλω πέρα μαζί του. Νιώθω ευγνώμων, που είναι εκείνη μαζί του. Μου αφαιρεί μία μεγάλη πίεση”, εξήγησε η Kerr. 

Όπως ανέφερε, η φιλία της με την τραγουδίστρια ξεκίνησε σχεδόν αμέσως,  όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει, την κάλεσαν σε ένα πάρτι και οι δυο τους κόλλησαν αμέσως. “Την είδα πως ήταν με τον Flynn και έπαιζαν μαζί συνέχεια. Δεν προσπαθούσε να αντικαταστήσει τη μαμά του, δεν ήταν ανταγωνιστική, απλά ήταν φιλική και αυτό ήταν το μόνο που ήθελα”, εξήγησε. 

Η Miranda Kerr έχει φτιάξει ξανά τη ζωή της και ζει ευτυχισμένη με τον σύζυγό της Evan Spiegel. Μάλιστα, έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 3χρονο Hart και τον μόλις 1,5 έτους Myles. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: