Η ηθοποιός είχε μιλήσει με πολύ "θετικά" σχόλια για εκείνον.

Από EW Staff
15 Ιουλίου, 2021 @ 20:18

H Μegan Fox αποφάσισε να “βάλει στη θέση τους” όσους την κατηγορούν ότι υποστηρίζει τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump.

Βασισμένοι στα σχόλια, που έκανε για εκείνον κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο show «Jimmy Kimmel Live!», πολλοί την κατηγορούν ότι “εκμεταλλεύεται τη φήμη της για να προβάλλει την πολιτική της θέση”.

Ως γνωστόν, ο Trump έχει πολλούς “φανατικούς εχθρούς” και μάλλον η ηθοποιός μόλις απέκτησε και αυτή μερικούς.

Συγκεκριμένα, η Fox, είχε αναφερθεί στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, με αφορμή το γεγονός πως έτυχε να βρίσκεται δίπλα του, όταν πήγε να παρακολουθήσει έναν αγώνα UFC στο Λας Βέγκας.

“Βρισκόμουν στην ουρά με τον Justin Bieber και ήταν και ο Donald Trump στην ίδια σειρά. Είχε περίπου 30 άτομα γύρω του για προστασία. Ήταν ένας θρύλος εκεί. Το κοινό τον υποστήριξε τόσο πολύ, όταν μπήκε μέσα στο γήπεδο“, είχε πει η ηθοποιός.

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου, η σταρ και πλέον σύντροφος του διάσημου Machine Gun Kelly δέχτηκε σφοδρή κριτική για τα λεγόμενά της, με το κοινό να την κατηγορεί ότι “δεν θα έπρεπε να υποστηρίζει τον συγκεκριμένο άνθρωπο”.

Έτσι, η ηθοποιός αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη θέση της με ένα story στο Instragram:

“Δεν συσχετίζω τον εαυτό μου με καμία πολιτική παράταξη, ούτε με κάποιον ανεξάρτητο πολιτικό. Δεν είπα ποτέ ότι ο Trump είναι ένας θρύλος. Είπα ότι ήταν θρύλος σε εκείνο το γήπεδο. Οι εξέδρες ήταν γεμάτες οπαδούς της UFC. Πολλοί από αυτούς ξέρετε ότι είναι ξεκάθαρα πολιτικοποιημένοι. Και εκείνος απλώς πέρασε μέσα από εκείνο το πλήθος, ανενόχλητος. Ήταν θρύλος εκεί. Αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός και όχι η άποψή μου”, εξήγησε.

Στη συνέχεια καταδίκασε όσους της άσκησαν τόσο άσχημη κριτική μιλώντας για “αναχρονιστικές απόψεις”, ενώ καταδίκασε όσους έψαχναν μία αφορμή να την κατηγορήσουν παρερμηνεύοντας τα λόγια της, χαρακτηρίζοντας τους ως “ανθρώπους χωρίς παιδεία, που ακόμα ψάχνουν μία μάγισσα να κάψουν”, όπως και γινόταν στον μεσαίωνα.

Διαβάστε επίσης: