Η ηθοποιός θα βρεθεί στο πλευρό του Tom Hanks.

Από EW Staff
12 Αυγούστου, 2021 @ 10:02

H Margot Robbie πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του σκηνοθέτη Wes Anderson.

Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία The Suicide Squad ως Harley Quinn, θα ξεκινήσει τα γυρίσματα του νέου project στην Ισπανία κατά τα τέλη του Αυγούστου.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας. Το μόνο, που γνωρίζουμε είναι ότι τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Wes Anderson, ενώ το καστ πλαισιώνουν οι Adrien Brody, Bill Murray και Tilda Swinton. Μία επιπλέον έκπληξη είναι η συμμετοχή του… Tom Hanks.

Αυτή την περίοδο, η επαγγελματική ζωή της Margot Robbie είναι στα “καλύτερά της”. Αμέσως μόλις “τελείωσε” με τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Suicide Squad, η ηθοποιός έκλεισε τις επόμενες συμφωνίες. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στο σετ γυρισμάτων του Babylon, τη νέα ταινία του Damien Chazelle, που αποτελεί μία “ωδή” στο Hollywood της δεκαετίας του 1920. Στο πλευρό της πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στο Once Upon A Time In Hollywood.

Στα μελλοντικά πλάνα της Margot Robbie περιλαμβάνεται επίσης η ταινία “Barbie”, βασισμένη στη διάσημη σειρά με κούκλες. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Greta Gerwig.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: