"Απλά μου αρέσουν οι άνθρωποι. Όλοι".

Από EW Staff
18 Αυγούστου, 2021 @ 12:01

H Mae Whitman προχώρησε σε μία αποκάλυψη σε σχέση με την σεξουαλικότητά της.

Η ηθοποιός των Good Girls και Parenthood, την περασμένη Δευτέρα έκανε μία δημοσίευση σχετικά με τη νέα σειρά, που θα συμμετάσχει με τίτλο The Owl House και επί τη ευκαιρία, αποκάλυψε πως είναι πανσέξουαλ.

“Θα ήθελα για αρχή να αναφέρω πως είμαι πολύ περήφανη, που αποτελώ ένα μικρό κομμάτι της σειράς The Owl House. Ως πανσέξουαλ, θα ευχόμουν να είχα τόσο καταπληκτικούς χαρακτήρες σαν την Amity και την Luz στην ζωή μου, όσο μεγάλωνα. Το να εκπροσωπείς την queer κοινότητα είναι πολύ σημαντικό”, έγραψε σε tweet της.

“Ξέρω πως ίσως ο κόσμος δεν είναι πολύ εξοικειωμένος με τον όρο πανσέξουαλ. Για εμένα σημαίνει πως μπορώ να ερωτευτώ άτομα και των δύο φύλων. Αυτή η έννοια μου ταιριάζει. Και είμαι περήφανη και χαρούμενη, που είμαι μέλος της Bi+ κοινότητας”, συνέχισε.

Η Amity και η Luz Noceda είναι οι δύο χαρακτήρες, που εκπροσωπούν τη LGBTQ κοινότητα στο show The Owl House. Πρόκειται για ένα ζευγάρι λεσβιών, που πρόσθεσε η δημιουργός Dana Terrace για να δείξει την υποστήριξή της στην LGBTQ.

Στο παρελθόν η Mae Whitman είχε δηλώσει ξανά πως δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου, που να της αρέσει και το γούστο της αλλάζει συνεχώς.

Απλά μου αρέσουν οι άνθρωποι. Όλοι. Βρίσκω τόσο όμορφα στοιχεία στον καθένα, που συναντάω και πάντα υπάρχει κάτι που μπορεί να μάθεις από τον καθένα. Νομίζω ότι και τα κορίτσια και τα αγόρια είναι ελκυστικά, όλοι οι άνθρωποι είναι, ειδικά οι νέοι. Εκτιμάω τα πάντα και τους πάντες”, είχε δηλώσει το 2014 στο Glamour.

Όπως είχε εξηγήσει, μεγάλωσε σε μία οικογένεια, όπου ο καθένας τους “εκπροσωπούσε κάτι διαφορετικό”. “Σίγουρα υπάρχουν φορές, που μου αρέσουν τα κορίτσια, και άλλες που μου αρέσει όποιος μου αρέσει τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι είμαι ακριβώς όπως θα ήθελα να είμαι”.

Σχετικά με τους ανθρώπους, με τους οποίους είχε συνδεθεί στο παρελθόν, ανέφερε πως έβγαινε συχνά ραντεβού και είχε την ευκαιρία να αποκομίσει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία από τους ανθρώπους, που συναντούσε.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: