Την ίδια στιγμή, η Lorde προετοιμάζεται για την περιοδεία της την επόμενη χρονιά.

Από EW Staff
29 Οκτωβρίου, 2021 @ 13:45

Η πανδημία έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή και στη σκέψη όλων μας, οπότε και η Lorde, η παγκόσμια Lorde, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Έτσι, τώρα, “εξομολογείται” ότι κάνει δεύτερες σκέψεις και θεωρεί πως δεν ήταν και τόσο σωστή η απόφασή της να πάψει να ασχολείται με τα social media. Δεν είχε καν τους κωδικούς στο κινητό της τηλέφωνο, παραδίδοντας όλη τη διαχείριση στο team της.

Η απομόνωση ωστόσο των lockdowns έσπειρε την αμφιβολία μέσα της. “Η απόφαση να αποχωρήσω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι που άρχισα να αμφισβητώ το τελευταίο διάστημα”, έγραψε σε μια νέα επιστολή της προς τους θαυμαστές της. Και συνέχισε: “Ήμουν σίγουρη ότι αποφεύγοντας τα αρνητικά (σπατάλη χρόνου, κούφια επιβεβαίωση κ.ά.) θα αντιστάθμιζα τα θετικά που θα έχανα (να νιώθω μέρος μιας κοινότητας, να ακούω τα γλυκά σας λόγια, να ανταπαντώ κι εγώ). Αλλά μου λείψατε πραγματικά, πολύ”.

Και πρόσθεσε κάτι που, όπως θα συμφωνήσετε κι εσείς, αφορά πολύ κόσμο με την πανδημία: “αναρωτιόμουν διαρκώς τί κάνω και γιατί”.

H Lorde αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα ζει στη Νέα Υόρκη, προετοιμάζεται για την περιοδεία της το 2022 και νιώθει άσχημα, αλλά και μοναξιά, που βρίσκεται μακριά από τη χώρα της (τη Νέα Ζηλανδία) σε μία φάση που αυτή δοκιμάζεται από τον κορονοϊό.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

instafeed

Διαβάστε επίσης: