Η σταρ της επερχόμενης κωμωδίας τρόμου Silent Night διαβεβαιώνει ότι ξέρει αν ο χαρακτήρας της επέλεξε τον Andrew Lincoln ή τον Chiwetel Ejiofor.

Από EW Staff
29 Νοεμβρίου, 2021 @ 18:28
keira_knightley

Η Keira Knightley μιλάει ξανά για την περίφημη σκηνή στο Love Actually, καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και κάπου σίγουρα θα ξαναπαίξει η ταινία, όπως κάθε χρονιά.

Αφού προηγουμένως είχε γίνει πρωτοσέλιδο με την παραδοχή ότι δεν είναι σίγουρη ποιον από τους δύο διάλεξε τελικά ο χαρακτήρας της, η Juliet, στο τέλος της ταινίας, επειδή δεν έχει ξαναδεί το κλασικό rom-com του 2003 από την κυκλοφορία του και μετά, η Keira Knightley λέει ότι ακόμα δεν το έχει ξαναδεί, αλλά ξέρει σίγουρα ποιον διάλεξε η Juliet.

“Όχι, δεν έχω ξαναδεί την ταινία. Ναι, ξέρω ότι μένω με τον άντρα μου!” Η 36χρονη λέει στο EW γελώντας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για την επερχόμενη κωμωδία τρόμου Silent Night (στις κινηματογράφους και την Παρασκευή στο AMC+) με θέμα τα Χριστούγεννα.

Στην ταινία Love Actually, ο Mark (Andrew Lincoln) έχει ερωτευτεί τη σύζυγο του καλύτερου φίλου του Peter (Chiwetel Ejiofor) Juliet (Knightley). Της αποκαλύπτει τελικά τον έρωτά του σε μια διάσημη σκηνή που έχει παρωδηθεί όσο καμία, όταν χτυπάει την πόρτα του σπιτιού της τα Χριστούγεννα, κρατώντας μια σειρά από χαρτόνια πάνω στα οποία έχει γράψει τα αισθήματά του. Εκείνη απαντά δίνοντάς του ένα γρήγορο φιλί πριν επιστρέψει στον σύζυγό της.

Αν και το καστ έχει κατά καιρούς σχολιάσει την ασάφεια της απόφασης της Juliet, ο συγγραφέας-σκηνοθέτης Richard Curtis δημιούργησε ένα μίνι σίκουελ 15 λεπτών, το Red Nose Day Actually, το οποίο προβλήθηκε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC One ως μέρος της φιλανθρωπικής εκστρατείας Red Nose Day 2017. Η μικρού μήκους ταινία αποκάλυψε ότι η Juliet πράγματι έμεινε με τον Peter, ενώ ο Mark αποκαλύπτεται ότι παντρεύτηκε τη μακροχρόνια αγαπημένη του διασημότητα, Kate Moss.

«Πρέπει να δω την ταινία, το ξέρω», συνεχίζει η Keira Knightley. “Είναι πολύ περίεργο να βλέπεις ταινίες στις οποίες συμμετέχεις! Είναι λίγο περίεργο!”

“Η μεγάλη μου σκηνή με τις κάρτες στην πόρτα ήταν τόσο εύκολη. Έπρεπε απλώς να κρατάω κάρτες και να είμαι ερωτευμένος με την Keira Knightley. Γι’ αυτό το σινεμά είναι τόσο αγνό. Είναι σαν βωβή ταινία. Aλλά ρωτούσα συνέχεια τον σκηνοθέτη «Είσαι σίγουρος ότι δεν θα φανώ σαν stalker» είπε στο EW εκείνη την εποχή o Andrew Lincoln.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: