Σκοπός της εταιρείας παραγωγής είναι να δημιουργηθεί ένα franchise γύρω από τη συγκεκριμένη ιστορία.

Από EW Staff
07 Ιουλίου, 2021 @ 23:26

Η ηθοποιός Kaley Cuoco θα είναι η πρωταγωνίστρια αλλά και η παραγωγός ενός νέου θρίλερ δράσης με τίτλο “Role Play“, με την ιστορία να ακολουθεί «ένα νεαρό παντρεμένο ζευγάρι του οποίου η ζωή αναποδογυρίζεται, όταν αποκαλύπτονται μυστικά για το παρελθόν τους».

Η καριέρα της Cuoco “απογειώθηκε” μετά το τέλος του The Big Bang Theory. Η σειρά “The Flight Attendant” του HBO Max,  έδωσε μεγάλη ώθηση στην καριέρα της και είναι επίσης έτοιμη να πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Pete Davidson στη ρομαντική κωμωδία “Meet Cute”. Στη συνέχεια θα συμμετέχει στην κωμωδία της Sony, “The Man From Toronto”, απέναντι από τους Kevin Hart και Woody Harrelson. Εργάζεται επίσης στη δεύτερη σεζόν του The Flight Attendant καθώς και σε μια σειρά που βασίζεται στη ζωή της Doris Day.

Αναφορικά με το Role Play, το σενάριο γράφτηκε από τον Seth Owen και σκοπός είναι να δημιουργηθούν κι άλλες ταινίες στη συνέχεια. Ο Owen είναι γνωστός από το θρίλερ της επιστημονικής φαντασίας “Morgan” του 2015, με πρωταγωνιστές την Kate Mara και την Anya Taylor-Joy. Το στούντιο στην παρούσα χρονική στιγμή, αναζητάει σκηνοθέτη για να ηγηθεί της ταινίας.

Η ταινία θα ξεκινήσει την παραγωγή, αμέσως μόλις η Cuoco ολοκληρώσει τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του “The Flight Attendant”.

Διαβάστε επίσης: