Από EW Staff
23 Ιουνίου, 2021 @ 12:10

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt αποτελούν μία από τις λίγες εξαιρέσεις στον κανόνα που θέλει τους πρώην να “μισιούνται”.

Παρά το γεγονός ότι το διαζύγιο τους ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα του Hollywood, οι δύο ηθοποιοί έχουν λύσει τις όποιες διαφορές τους κι έχουν καταφέρει να κρατήσουν μία πολύ καλή σχέση, όπως αποκάλυψε και η Aniston. 

Οι δύο αστέρες του Hollywood, ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Ήταν παντρεμένοι από το 2000 εώς το 2005 και οι φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν λόγω μιας “απιστίας”, αφού ο Brad Pitt είχε κάνει τότε την πρώτη του κοινή εμφάνιση με την μετέπειτα σύζυγό του, Angelina Jolie. 

Jennifer Aniston Brad Pitt

Και ενώ η παράδοση θέλει τα ζευγάρια -τουλάχιστον- να μη μιλιούνται μετά από κάτι τέτοιο, η Jennifer Aniston “φάνηκε ανώτερη”, κρατώντας φιλικές επαφές με τον πρώην της. Μάλιστα οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί σε μία διαδικτυακή συνάντηση στο Instagram λίγο πριν το reunion επεισόδιο της σειράς «Friends», κάνοντας ανάγνωση σεναρίου, μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς. Φυσικά, οι θαυμαστές δεν το άφησαν ασχολίαστο, αναφέροντας πως το «κλίμα» μεταξύ των δύο πρώην ήταν κάπως αμήχανο. 

Η Jennifer Aniston το διέψευσε, υποστηρίζοντας: «Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Ο Brad και εγώ είμαστε φιλαράκια. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και μιλάμε κανονικά, δεν υπάρχει τίποτα περίεργο μεταξύ μας. Εκτός, βέβαια, από όλους αυτούς τριγύρω, που μας έβλεπαν και ήθελαν να βρουν κάτι περίεργο ή να υποθέσουν έστω κάτι».

Στο παρελθόν μάλιστα, είχε αναφέρει πως εκείνη και ο πρώην σύζυγός της μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο, ενώ δεν διστάζει να τη συμβουλεύεται πάνω σε διάφορα θέματα. Συναντιούνται και συζητούν, όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ενώ πρόσφατα, ο Brad Pitt είχε παρευρεθεί και στο πάρτι για τα 50ά γενέθλια της Aniston. 

Διαβάστε επίσης: