Αποκλειστικό: Γιατί η Jamie Lee Curtis σταμάτησε να ρουφάει την κοιλιά της.

Από EW Staff
14 Μαρτίου, 2022 @ 15:38
jamie leecurtis Everything Everywhere All At Once | Official Trailer HD | A24 Jamie Lee Curtis https://www.youtube.com/watch?v=wxN1T1uxQ2g CR: A24


Για την ερμηνεία της ως ελεγκτής της Εφορίας με ένα τρελό όνομα, η ηθοποιός αποφάσισε να απελευθερώσει “κάθε μυ που συνήθιζα να σφίγγω για να κρύψω την πραγματικότητα”.

Η Jamie Lee Curtis ήταν αποφασισμένη να δείχνει όπως δεν έχει ξαναδεί στο νέο δράμα επιστημονικής φαντασίας-δράσης-κωμωδίας Everything Everywhere All at Once. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Michelle Yeoh ως Evelyn Wang, η αγχωμένη διευθύντρια ενός πλυντηρίου στο Λος Άντζελες, η οποία επιστρατεύεται για να νικήσει μια σατανική δύναμη, ενώ η Curtis υποδύεται έναν ελεγκτή της Εφορίας με το όνομα – περιμένετε – Deirdre Beaubeirdra.

“Αμέσως αφότου υπέγραψε, μας έστελνε φωτογραφίες με περίεργα ρούχα και περίεργα χτενίσματα”, λέει στο EW ο Daniel Scheinert, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία μαζί με τον Daniel Kwan. “Υπήρχε μια φωτογραφία μιας ελεγκτή της εφορίας που ο Dan Kwan είχε βρει στο διαδίκτυο – εννοώ, ίσως δούλευε σε ένα DMV, δεν ξέρω – αλλά αυτή η μία φωτογραφία, η Jamie έλεγε: ‘Αυτή είναι απίστευτη, σε παρακαλώ άσε με να γίνω αυτή – σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ’. Και αυτή η φωτογραφία έγινε το σημείο αναφοράς για το χτένισμα και το ντύσιμο”.


Η Curtis επέμενε επίσης να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο “αληθινή” στην οθόνη. “Όλοι υποθέτουν ότι η κοιλιά της στην ταινία είναι προσθετική, αλλά στην πραγματικότητα είναι η πραγματική της κοιλιά”, λέει ο Kwan. “Ήταν ευγνώμων που της επιτράπηκε να την αφήσει να βγει και να φανεί”.

“Ήθελα απλώς να είμαι ειλικρινής απέναντι σε αυτή τη γυναίκα”, λέει η Curtis στο EW. “Στον κόσμο, υπάρχει μια βιομηχανία – μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων, τρισεκατομμυρίων δολαρίων – που αφορά την απόκρυψη πραγμάτων. Κονσίλερς. Body-shaping. Συμπληρώματα. Πλαστικές. Ρούχα. Αξεσουάρ μαλλιών. Προϊόντα μαλλιών. Τα πάντα για να κρύψουμε την πραγματικότητα του ποιοι είμαστε. Και η οδηγία μου προς όλους ήταν: Θέλω να μην κρύψουμε τίποτα. Ρουφάω την κοιλιά μου από τα 11 μου, όταν αρχίζεις να προσέχεις τα αγόρια και το σώμα σου, και τα τζιν είναι πολύ στενά. Αποφάσισα πολύ συγκεκριμένα να παραιτηθώ και να απελευθερώσω κάθε μυ που που συνήθιζα να σφίγγω για να κρύψω την πραγματικότητα. Αυτός ήταν ο στόχος μου”.

Η ταινία Everything Everywhere All At Once έκανε παγκόσμια πρεμιέρα την Παρασκευή ως εναρκτήρια ταινία του φεστιβάλ SXSW στο Όστιν. Η ταινία θα προβληθεί σε περιορισμένες αίθουσες στις 25 Μαρτίου και θα κυκλοφορήσει σε ευρεία κυκλοφορία στις 8 Απριλίου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Everything Everywhere All at Once εδώ:

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: