Από EW Staff
25 Νοεμβρίου, 2022 @ 10:49
IMG 0444 2

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες, μετά τις επαναλαμβανόμενες κοινές τους εμφανίσεις, πως ο 48χρονος Leonardo DiCaprio και η 27χρονη Gigi Hadid είναι ζευγάρι. Αν αυτό ισχύει θα είναι η πρώτη σύντροφος του super star που είναι άνω των 25 ετών!

IMG 0444

H μητέρα τους Yolanda, πρώην super model και η ίδια με καταγωγή από την Ολλανδία εγκρίνει απόλυτα
την σχέση της Gigi με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό.

Οι δυο τους τελευταία εντοπίστηκαν να βγαίνουν από το ίδιο εστιατόριο της Νέας Υόρκης ενώ έχουν προηγηθεί κοινές εμφανίσεις τους σε πάρτι της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης αλλά και στο Μιλάνο. O διάσημος ηθοποιός, όμως βρέθηκε και στο Παρίσι σε αντίστοιχη εκδήλωση και εθεάθη να μπαίνει στο ξενοδοχείο του μοντέλου.

IMG 0448

O King Leo εξώφυλλο στο βρετανικό GQ

Όπως αποκαλύπτει άτομο στο περιβάλλον της Gigi τόσο η Bella όσο και η Yolanda στηρίζουν την επιλογή της Gigi γιατί θέλουν να την βλέπουν ευτυχισμένη, ενώ κύκλοι του DiCaprio αναφέρουν πως εκείνος την βρίσκει πανέμορφη, πολύ προσγειωμένη και εξαιρετικά έξυπνη και φαίνεται να απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου και να επιδιώκουν να είναι μαζί.

Όλα είναι ευοίωνα για το εντυπωσιακό ζευγάρι και ελπίζουμε αυτή τη φορά η κατάρα των 25 να σπάσει και ο πάντα έφηβος ηθοποιός να βρει το λιμάνι του.

IMG 0445

H καριέρα του Dicaprio συνεχίζει να καλπάζει. Στην φωτό με τον Brad Pitt σε σκηνή από την πρόσφατη ταινία του
Once Upon A Time In Hollywood / Credit: Andrew Cooper/ Columbia.

Διαβάστε επίσης: