Τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη στη Μάνη.

Από EW Staff
08 Ιουνίου, 2021 @ 13:13

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Mega με τίτλο “Η Γη της Ελιάς”, έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα στη Μάνη κι ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου, προχώρησε τις προάλλες σε αποκαλύψεις.

Η υπόθεση μας μεταφέρει σ’ ένα συνηθισμένο απόγευμα, όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της, για να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της, Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα όμως, το σημείο που βρίσκονται τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, με τον πατριάρχη της οικογένειας, Ιπποκράτη Βρεττάκο, να φεύγει από τη ζωή, μετά από μία σοβαρή ασθένεια. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, με σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος να κάνουν την εμφάνισή τους.

Το «Πάμε Δανάη!» «εντόπισε» τον ταλαντούχο σκηνοθέτη και ηθοποιό στη Μάνη, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξη του στη Δανάη Μπάρκα:

«Έχουμε όντως φτιάξει κάτι πάρα πολύ ωραίο. Αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά, κάτι γήινο, κάτι που έχει πολύ Ελλάδα μέσα. Η ζωή είναι γεμάτη έρωτα, δεν μπορεί να μην έχει έρωτα το σίριαλ. Είμαστε στη Μάνη τις τελευταίες 4 ημέρες, θα κάτσουμε εδώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Έχουμε κάνει γυρίσματα σε υπέροχα μέρη, νιώθω γεμάτος από εικόνα εδώ που είμαστε. Είμαστε σε ελαιώνες σε πύργους σε παραλίες υπέροχες. Η “Γη της ελιάς” είναι γεμάτη εικόνα ελιάς», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης που έχει συνδυάσει το όνομά του με την επιτυχία.

«Προς το παρόν δεν έχουμε πάει κάπου που έχει πολύ κόσμο, είμαστε σε ερημικές περιοχές. Από σήμερα θα είμαστε στο κέντρο της Αρεόπολης και στο Λιμένι, έχουμε να κάνουμε σκηνές στη θάλασσα, και από το τέλος της εβδομάδας θα είμαστε στην Αθήνα να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα με την κυρία Μάρω Κοντού», συνέχισε ο ίδιος.

«Όπως πάντα με την Βάνα και τον Κούλη φροντίζουμε να ξέρουμε τι θα κάνουμε μετά, προγραμματίζουμε κάτι από πολύ νωρίς. Όταν ξεκινήσαμε να οραματιζόμαστε τη “Γη της ελιάς”, είχαμε πει ότι συγκεκριμένοι ρόλοι θα ήταν καλό να παιχτούν από συγκεκριμένους ανθρώπους. Απλά τους έστειλα το σενάριο και τους είπα να το διαβάσουν και ότι θα ήταν μεγάλη η χαρά μας να συνεργαστούμε. Νομίζω με κανέναν δε χρειάστηκε δεύτερο ραντεβού και από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Είναι μια πολύ ωραία συγκυρία, δεν κάνουμε γύρισμα πολύ καιρό, αλλά έχουμε δεθεί σαν ομάδα και είναι σαν να δουλεύουμε μαζί μια ολόκληρη σεζόν», σχολίασε ο Ανδρέας Γεωργίου για τα λαμπερά πρόσωπα που θα συμμετέχουν στη νέα σειρά, μεταξύ αυτών οι κ.κ. Κονιόρδου, Κοντού και Γκερέκου.

H Γη της Ελιάς

«Πρόσφατα ήμασταν με την κ. Κονιόρδου στην Κύπρο, σε κάτι ελαιώνες, και έτρεχε μες στο χωράφι και έλεγε ότι είναι ευτυχισμένη που δουλεύει και σε μία τόσο ωραία δουλειά. Νιώθουμε ότι κάνουμε μια ωραία δουλειά και είμαστε μια ωραία παρέα», περιέγραψε.

«Το πότε θα δείτε το πρώτο επεισόδιο θα το ανακοινώσει το κανάλι. Αυτό που φτιάξαμε είναι καθημερινό, θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή και φροντίσαμε να δημιουργήσουμε μια συνήθεια και ο κόσμος να αγαπήσει τους χαρακτήρες της σειράς. Έχει πολύ ωραίους χαρακτήρες αυτή η σειρά, ωραία πλοκή, αγωνία, είναι γρήγορο το σενάριο και έχει πολλές ανατροπές. Περιμένω πώς και πώς να έρθει το κείμενο της Βάνας να το διαβάσω γιατί θέλω να δω τι θα γίνει στη συνέχεια», αποκάλυψε ο γνωστός δημιουργός.

«Το Mega για την καινούρια σεζόν έχει ετοιμάσει πολύ ωραίο πρόγραμμα. Νιώθω ότι είναι το Mega που αγάπησε ο κόσμος και είναι σαν να ξυπνάει φέτος», είπε κλείνοντας ο Ανδρέας Γεωργίου, δίνοντάς μας ραντεβού στη νέα σεζόν, φυσικά από τη συχνότητα του Mega, με… ιστορίες από τη «Γη της ελιάς»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης: