Από EW Staff
07 Απριλίου, 2021 @ 11:58

Δύσκολα ξεχνιέται η θρυλική ερμηνεία της Glenn Close στον ρόλο της Cruella de Vil στις ταινίες “Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας” (1996) και “Τα 102 σκυλιά της Δαλματίας” (2000).

Η Emma Stone ωστόσο θέλει να προσπαθήσει στο νέο φιλμ της Walt Disney Studios Motion Pictures, με τίτλο “Cruella“.

Η Stone θα παίξει τη νέα πανκ εκδοχή του διάσημου χαρακτήρα και θα υποδυθεί την Estella που είναι αποφασισμένη να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της. Η νεαρή θα κερδίσει την προσοχή της βαρόνης von Hellman που είναι θρύλος της μόδας αλλά μια σειρά γεγονότων και αποκαλύψεων θα κάνουν την Estella να “αγκαλιάσει” την κακή πλευρά της και να γίνει η άγρια, μοντέρνα και εκδικητική Cruella.

Cruella

Σκηνοθέτης είναι ο Craig Gillespie και το σενάριο ανήκει στους Dana Fox και Tony McNamara, από μια ιδέα των Aline Brosh McKenna, Kelly Marcel και Steve Zissis. Στο υπόλοιπο καστ θα δούμε τους ηθοποιούς Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste και Mark Strong in supporting roles. Stone also serves as an executive producer on the film alongside Glenn Close, who previously portrayed Cruella in the previous live-action adaptations, 101 Dalmatians and 102 Dalmatians.

To Cruella θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Μαΐου 2021 αλλά και στη streaming υπηρεσία Disney+.

Διαβάστε επίσης: