Η διαχρονική Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Radio City

Από EW Staff
24 Νοεμβρίου, 2021 @ 12:27

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

RADIO CITY THEATRE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

ΣΤΙΣ 3/1/22 

“ACOUSTIC”

H Ελευθερία Αρβανιτάκη εγκαινιάζει το ανακαινισμένο RADIO CITY σε μια μοναδική βραδιά στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου.
 

Η διαχρονική Ελευθερία Αρβανιτάκη

Η διαχρονική ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη δε χρειάζεται προλόγους και ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι σπουδαία στην τέχνη της, έχει ταξιδέψει τη μουσική της και τη μουσική της χώρας μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, έχει ένα ευρύ ρεπερτόριο γεμάτο από όλα τα χρώματα και τα ιδιώματα, πότε pop και πότε λαϊκή, πότε τζαζ και πότε παραδοσιακή, με τραγούδια που έχουν μπει στα στόματα όλων μας κι έχουν νικήσει το χρόνo,

Η παράσταση “Acoustic” μετά την επιτυχημένη της πορεία στην Ισπανία όπου μάγεψε το κοινό στην Μάλαγα, την Μαδρίτη και την Βαρκελώνη έρχεται για μία μοναδική βραδιά στη Θεσσαλονίκη και το ανακαινισμένο RADIO CITY λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Είναι μια παράσταση ακουστική με την Ελευθερία να πλαισιώνεται από τρεις σπουδαίους σολίστες: τον Θωμά Κωνσταντίνου στο ούτι, το λαούτο, το μαντολίνο και το τσουμπούς, τον Γιάννη Κυριμκυρίδη στο πιάνο και τον Γιάννη Πλαγιανάκο στο κοντραμπάσο. 

Στην παράσταση θα ακούσουμε τραγούδια-σταθμούς της πορείας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη αλλά και τραγούδια που δεν έχουμε την ευκαιρία να ακούμε συχνά, θα ταξιδέψουμε στην Θράκη αλλά και στο Πράσινο Ακρωτήρι, θα τραγουδήσουμε μαζί της γνώριμα χασάπικα αλλά και τα καινούρια της διασκευασμένα από το σπουδαίο αυτό τρίο μουσικών.

Η μοναδική σε ενέργεια και διάθεση Θεσσαλονίκη ανοίγει την αγκαλιά της και περιμένει με λαχτάρα την αγαπημένη ερμηνεύτρια και την μπάντα της. 

unnamed

Το RADIO CITY, το θέατρο των πιο επιτυχημένων παραστάσεων με τη μεγάλη καλλιτεχνική ιστορία του, ανακατασκευάστηκε πλήρως σύμφωνα με τις προδιαγραφές μεγάλων, διεθνών θεάτρων και μας υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία καθώς μετά και την ανακαίνισή του είναι από τα ωραιότερα θέατρα της χώρας μας! 

Info :
Radio City Theatre
Παρασκευοπούλου 9 | 546 40 Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες : 2168004868

Μουσικοί :
Θωμάς Κωνσταντίνου : Ούτι – λαούτο – μαντολίνο – τσουμπούς
Γιάννης Κ


Artwork : Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Προπώληση μόνο μέσω www.viva.gr 

Ώρα έναρξης: 21:00

ΤΙΜΕΣ
VIP 35€
Α ΖΩΝΗ 25€
Β ΖΩΝΗ 20€
Γ ΖΩΝΗ 15€

Παραγωγή: People Entertainment Group | People Presents 

Επιμέλεια προγράμματος : Λήδα Ρουμάνη

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: