Η ίδια νιώθει πολύ καλύτερα με τον εαυτό της και η σχέση της με τον Shawn Mendes τα τελευταία δύο χρόνια τη βοήθησε ιδιαίτερα.

Από EW Staff
25 Αυγούστου, 2021 @ 20:29

Η Camila Cabello κατά τη διάρκεια μίας νέας συνέντευξής της στο Bustle, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον αγαπημένο της Shawn Mendes και όπως αποκάλυψε, μαζί κατάφεραν να ξεπεράσουν πολλά προβλήματα. 

“Ίσως η συμπεριφορά μου να είναι υπερβολική καμιά φορά στο να φροντίζω τον άλλο, αλλά έτσι είμαι και θέλω ίσως το ίδιο και από τον άλλο. Ευτυχώς, ο σύντροφός μου είναι το ίδιο. Υπάρχει πολλή αγάπη και τρυφερότητα. Είμαστε κι οι δύο πολύ ευαίσθητοι και νιώθω πολύ τυχερή που δέχομαι αυτή την τρυφερότητα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα”, ανέφερε η νεαρή τραγουδίστρια. 

Όπως παραδέχτηκε μάλιστα, και οι δύο ήταν εκεί ο ένας για τον άλλο και βοηθήθηκαν πολύ μεταξύ τους στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν σχετικά με την εικόνα του σώματός τους και τις ανασφάλειές τους. 

“Θα μου έλεγε για παράδειγμα: ξέρεις, έχω αυτές τις σκέψεις. Νομίζω ότι για εκείνον ήταν πολύ σημαντικό βήμα το γεγονός ότι ανοίχτηκε και μίλησε σχετικά με την σχέση του με το σώμα του. Έχω περάσει κι εγώ από αυτό το στάδιο. Να νιώθω συνέχεια ότι πρέπει να χάσω κιλά και να πάω στο γυμναστήριο κλπ. Είναι μία εσωτερική φωνή στο κεφάλι σου, που σε γεμίζει ανασφάλειες”, είπε η Cabello.

Όπως εξήγησε, η πιο άσχημη ημέρα που θυμάται ήταν όταν έπρεπε να φωτογραφηθεί σε μία παραλία. “Αυτό με πονάει ακόμα. Όλη την ημέρα, ένιωθα τέτοια ανασφάλεια. Ήταν σαν να άλλαζα το πώς σκέφτομαι για το φαγητό και τον τρόπο που τρώω. Με κατέστρεψε εκείνη η ημέρα“, θυμήθηκε. 

Πλέον, η ίδια νιώθει πολύ καλύτερα με τον εαυτό της και η σχέση της με τον Shawn Mendes τα τελευταία δύο χρόνια τη βοήθησε ιδιαίτερα. Δεν την νοιάζει πια να προσέχει τόσο το τι θα φάει, πώς θα ντυθεί ή αν θα την δουν οι παπαράτσι σε μία άσχημη στιγμή της. 

“Θα φοράω ό,τι θέλω, ακόμα και αν υπάρχουν παπαράτσι τριγύρω -που δεν μου αρέσει καθόλου. Πάντως δεν θα αλλάξω ολοκληρωτικά αυτό που είμαι”, ανέφερε. 

Τέλος, μίλησε για τις φιλίες της και όπως εξήγησε, ποτέ δεν είχε φίλους. Πάντοτε, έκανε παρέα με την μητέρα της. Πήγαιναν μαζί για δείπνο, για βόλτες και περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, όπως ανέφερε. Πλέον, όμως θα ήθελε πολύ να κοινωνικοποιηθεί παραπάνω, ειδικά με άτομα του χώρου της. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: