"Που είναι η ηθική σου;", έγραψε η ηθοποιός κάτω από φωτογραφία με τα πρόσωπα των παιδιών της.

Από EW Staff
19 Ιουλίου, 2021 @ 18:42

Όπως και οι περισσότερες διάσημες μαμάδες, έτσι και η Blake Lively προσπαθεί να προστατεύσει τα παιδιά της από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την περασμένη Παρασκευή, η 33χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως απάντηση στις νέες φωτογραφίες των παπαράτσι, που απεικόνιζαν εκείνη και τις τρεις κόρες της, James, Inez και Betty.

Κάτω από την -πλέον διεγραμμένη- δημοσίευση ενός tabloid, η Blake Lively μίλησε για την τρομακτική εμπειρία που έζησε για να βγουν αυτές οι φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Επεξεργάζεστε αυτές τις εικόνες, για να φαίνεται ότι σας χαιρετάω χαρούμενη. Αλλά, αυτό είναι ψέμα. Η πραγματική ιστορία είναι ότι τα παιδιά μου διώκονται από άντρες όλη την ημέρα, πηδούσαν ξαφνικά κοντά μας και έπειτα, κρυβόντουσαν. Μία άγνωστη γυναίκα στον δρόμο μάλιστα, πήγε και τους μίλησε, γιατί όλο αυτό ήταν ενοχλητικό ακόμα και για εκείνη που το έβλεπε”, εξήγησε η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl.

Ακόμα, ανέφερε πως προσπάθησε να πλησιάσει ήρεμα τον φωτογράφο, προκειμένου να του ζητήσει ευγενικά να σταματήσει να τραβάει φωτογραφίες, όμως εκείνος έτρεξε μακριά και εμφανίστηκε ξανά μπροστά τους στο επόμενο τετράγωνο.

Εξήγησε επίσης, πως κατάφερε να μιλήσει με άλλους φωτογράφους, που συμφώνησαν να αφήσουν ήσυχα τα παιδιά της, αρκεί να πόζαρε εκείνη μόνη της στον φακό τους.

“Που είναι η ηθική σου; Θα ήθελα να μάθω. Ή απλά δεν ενδιαφέρεσαι για την ασφάλεια των παιδιών; Παρακαλώ, σταματήστε να πληρώνετε μεσήλικες για να κρυφτούν και να κυνηγήσουν παιδιά. Ελάτε, προσαρμοστείτε στις εποχές και τις συνθήκες”, κατέληξε η ηθοποιός στο οργισμένο σχόλιο της.

Η Blake Lively δεν είναι φυσικά η μόνη celebrity, που μιλάει δημόσια για τις δυσάρεστες εμπειρίες που έχει ζήσει με τους παπαράτσι. Αυτόν τον μήνα, και η Gigi Hadid δημοσίευσε μία έκκληση, προκειμένου οι παπαράτσι να σταματήσουν να εμφανίζουν φωτογραφίες με το πρόσωπο της κόρης της, ζητώντας τους να θολώνουν τουλάχιστον το πρόσωπο της μικρής Khai.

“Ξέρετε, ότι δεν έχουμε μοιραστεί ποτέ σκόπιμα το πρόσωπο της κόρης μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η επιθυμία μας είναι να μπορεί εκείνη να επιλέξει πώς θα μοιραστεί τον εαυτό της με τον κόσμο, όταν μεγαλώσει και να μπορεί να ζήσει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά την παιδική της ηλικία, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί για μία δημόσια εικόνα, την οποία ποτέ δεν επέλεξε”, έγραψε μεταξύ άλλων η Gigi Hadid.

Διαβάστε επίσης: