Η Γαλλίδα τραγουδίστρια είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στη φετινή Eurovision.

Από EW Staff
02 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 18:45

Μπορεί οι Måneskin να σάρωσαν – και όχι άδικα – στη σκηνή της φετινής Eurovision και να κέρδισαν την πρώτη θέση, το τραγούδι της Barbara Pravi  όμως “Voila” απέσπασε εξίσου εξαιρετικές κριτικές και κατέκτησε τη 2η θέση με 499 βαθμούς.

Η ταλαντούχα Γαλλίδα κυκλοφόρησε το 2018 το “Barbara Pravi” και το 2020, το “Reviens pour l’hiver” και πλέον είναι διαθέσιμο το νέο της άλμπουμ με τίτλο On N’enferme Pas Les Oiseaux. Αποτελείται από 11 τραγούδια, μεταξύ των οποίων και το “Voilà”, καθώς και τα “Le jour se lève” και “L’homme et l’oiseau”, που είχαν παρουσιαστεί ως ένα τρίπτυχο, τα βίντεο κλιπ των οποίων αποτελούν μαζί μια ταινία μικρού μήκους.

Όλα τα τραγούδια στο άλμπουμ είναι στα γαλλικά, τη μητρική γλώσσα της Barbara και διασκευάστηκε από τους Vincha (Vincent Brion) και Jeremie Arcache, αλλά και τους Igit και Lili Poe, τους μακροχρόνιους συνεργάτες της Pravi.

Η τραγουδίστρια και στιχουργός χρησιμοποιεί το “On N’enferme Pas Les Oiseaux” για να ολοκληρώσει όπως δηλώνει, τη δική της “αναγέννηση”, η οποία ξεκίνησε με το ταξίδι της στη Eurovision και πλέον δεν φοβάται να προχωρήσει και να ρισκάρει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το κομμάτι “Saute“, ξαφνιάζει ευχάριστα και δεν θυμίζει την παρουσία της Priva στον διαγωνισμό, αφού διαθέτει έθνικ ήχους και αποτελεί ένα σπουδαίο μείγμα μεταξύ ποπ και ανατολίτικων τόνων. 


Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: