Η ηθοποιός στέκεται ξανά στα πόδια της μετά από έξι μήνες.

Από EW Staff
01 Αυγούστου, 2021 @ 21:42

H Ashley Judd στέκεται ξανά στα πόδια της, μετά το ατύχημα, που έπαθε τον περασμένο Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας.

Η 53χρονη ηθοποιός έπεσε από ένα δέντρο, ενώ βρισκόταν στον Κονγκό εξερευνώντας τους Bonobos, ένα είδος απειλούμενου χιμπατζή. Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί σοβαρή βλάβη στο νευρικό σύστημα και να σπάσει το πόδι της, σε τέσσερα διαφορετικά σημεία.

Πρόσφατα κατάφερε μετά από πολύ καιρό να περπατήσει ξανά μόνη της. Σε ανάρτησή της στα social media έγραψε: “Αγαπημένοι μου φίλοι, με ευλάβεια και ένα δειλό δέος, μοιράζομαι μαζί σας αυτήν την πρόοδο. Σήμερα, πέντε μήνες και τρεις εβδομάδες μετά το ατύχημα στο τροπικό δάσος του Κονγκό, περπάτησα ξανά και με μάλιστα, με τι στυλ! Έκανα πεζοπορία στο #SwissNationalPark”.

“Μπαίνοντας μέσα, ένιωσα τόσο άνετα, σαν να είμαι απλά στην πιο φυσική μορφή του εαυτού μου, στο σπίτι του πνεύματός μου. Το πόδι μου λειτούργησε υπέροχα”, συνέχισε στην ανάρτησή της. “Περπάτησα με αυτοπεποίθηση πάνω στον λόφο, σε ανώμαλες επιφάνειες για μια ώρα και κατέβηκα προσεκτικά και εύκολα. Ξεκουράστηκα σε ένα λιβάδι στη γόνιμη γη του Θεού για ώρες”.

Στη συνέχεια της ανάρτησής της, η Judd ανέφερε επίσης, ότι: “έχει τόσους πολλούς ανθρώπους να ευχαριστήσει που βοήθησαν, ώστε να καταστεί δυνατή η ανάρρωση της”. Ένα τεράστιο επίτευγμα ήταν για εκείνη, όταν κατάφερε να κουνήσει για πρώτη φορά το πόδι της – κάτι που συνέβη σε πολύ πιο γρήγορο διάστημα από ό,τι θα περίμενε κανείς.

“Περιμέναμε το πόδι μου -αν ποτέ ξεκινούσε να κινείται- θα το έκανε σε έναν χρόνο περίπου”, έγραψε η ηθοποιός χαρακτηρίζοντας την ταχεία ανάρρωσή της ως “ανήκουστο γεγονός”.

“Τέσσερις μήνες από εκείνη την ημέρα, που συνέβησαν όλα αυτά. Τώρα, αφού έκλαψα, ενώ προσπαθούσα να πω το αλφάβητο με ένα παράλυτο πόδι….λοιπόν, κοίτα!”, πρόσθεσε η ηθοποιός και συνέχισε: “Το πόδι μου δεν θα είναι ποτέ το ίδιο. Είναι ένα νέο πόδι. Και το αγαπώ. Είμαστε φίλοι πλέον. Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο και έχουμε μια υπέροχη ζωή μπροστά μας.”

Σκεπτόμενη μερικές από τις προκλήσεις που έχει ξεπεράσει ως τώρα, η Judd θυμήθηκε την “εξαντλητική φυσικοθεραπεία”, που χρειαζόταν να κάνει, στην οποία έπρεπε να κάνει γιόγκα πριν καν μπορέσει να περπατήσει.

Με έχουν αγαπήσει και με έχουν κατανοήσει και με έχουν βοηθήσει στη θεραπεία μου. Απλά, κοιτάξτε το τελευταίο βίντεο για να μπορείτε να κάνετε σύγκριση, εκεί ήμουν πριν από δύο μήνες (πάντα προσπαθούσα να είμαι στη φύση, ακόμα κι αν δεν μπορούσα καλά-καλά να περπατήσω!)”, είπε η ηθοποιός αναφερόμενη σε ένα βίντεο που περιλαμβάνεται στην ανάρτηση, που την έδειχνε να περπατά δειλά-δειλά με πατερίτσες.

“Πολλοί από εσάς προσευχόσασταν για μένα και μου στέλνατε σημειώσεις. Ευχαριστώ. Σας ένιωσα κοντά μου. Με βοηθούσαν ιδιαίτερα η οικογένεια μου και ο σύντροφός μου. Ειρήνη σε σας”, κατέληξε η Ashley Judd.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: