Από George Satsidis
20 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 09:44
A Tell-All book χαρακτηρίζεται το βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει ο Χάρι με τις εκδόσεις Penguin. Ένα γεγονός το οποίο έμαθε τελευταίος ο Ουίλιαμ.

 O πρίγκιπας Χάρι έγραψε τα απομνημονεύματα του σε ένα βιβλίο που επρόκειτο να κυκλοφορήσει νωρίτερα φέτος καλύπτοντας τις πολλές και μοναδικές καταστάσεις που αντιμετώπισε ως ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου Γ ‘ (ο οποίος ανέβηκε πρόσφατα στο θρόνο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘ μετά από 70 χρόνια υπηρεσίας). Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάλιστα ο Δούκας του Σάσεξ πήρε αμοιβή 20 εκατομμυρίων δολαρίων για την συγγραφή αυτού του βιβλίου.

45636263 9803675 image a 5 1626720825411

Δεν γράφει το βιβλίο “ως πρίγκιπας αλλά ως ο άντρας που έγινε”, ισχυρίζεται ο Πρίγκιπας Χάρι!

Ο Χάρι ανακοίνωσε το 2021 ότι υπέγραψε συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House για την έκδοση ενός βιβλίου που θα κάλυπτε μια «αφήγηση από πρώτο χέρι» της ζωής του «που είναι ακριβής και απολύτως ειλικρινής».

Αρχικά, το βιβλίο του είχε προγραμματιστεί διστακτικά για παγκόσμια κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο του 2022 ως μέρος μιας συμφωνίας με τον εκδοτικό γίγαντα. Αλλά με τον θάνατο της Βασίλισσας, η κυκλοφορία αναβλήθηκε για λίγο αργότερα. Υπάρχουν εικασίες ότι το πολυαναμενόμενο βιβλίο μπορεί να βγει στα ράφια ακριβώς πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών στις 22 Νοεμβρίου ή τα Χριστούγεννα.

45636705 9803675 Prince Harry is set to release a tell all Megxit memoir that cou a 37 1626733484628

Η πρώτη τηλεοπτική απόπειρα του Prince Harry ήταν στην Αpple TV στο πλευρό της Oprah με το πρόγραμμα “The Me You Can’t See”

Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι, που γράφτηκε από τον διάσημο συγγραφέα J.R. Moehringer (λειτούργησε λέγεται ως ghostwriter), έχει ήδη προκαλέσει πονοκέφαλο στο παλάτι αφού αναμοχλεύει το θέμα του ρατσισμού για το πρώτο του παιδί με τη Μέγκαν με τα βέλη να στοχεύουν την Καμίλα, το χρονικό του παγώματος της σχέσης του με τον Ουίλιαμ αλλά και τον θάνατο της μητέρας του Νταιάνα. Φήμες, επίσης αναφέρουν ότι αφήνει αιχμές για ευθύνες και σκοπιμότητες που οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια στην απώλεια της ζωής της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταιάνα.

Διαβάστε επίσης: