Αποδείχτηκε πως συνεργαζόταν μυστικά με το δικηγορικό γραφείο, που εκπροσωπεί τον Brad Pitt.

Από EW Staff
23 Ιουλίου, 2021 @ 21:45

H Angelina Jolie βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της, μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση της κηδεμονίας των παιδιών της με τον Brad Pitt.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, το αίτημα που είχε καταθέσει η ηθοποιός σχετικά με την απομάκρυνση του δικαστή, που χειρίζεται την υπόθεση, John Ouderkirk, έγινε επιτέλους δεκτό.

Η Angelina Jolie είχε αδιάσειστες αποδείξεις πως ο εν λόγω δικαστής συνεργαζόταν με τον Brad Pitt και επομένως, δεν θα τηρούσε αντικειμενική στάση στην υπόθεση. Και τελικά, επιβεβαιώθηκε.

Όπως αναφέρεται, ορίστηκε επιτροπή τριών δικαστών, οι οποίοι τελικά έκριναν πως ο Ouderkirk “παραβίασε τις ηθικές του υποχρεώσεις“. “Ο δικαστής απέκρυψε τις επαγγελματικές του σχέσεις με το δικηγορικό γραφείο, που εκπροσωπεί τον Brad Pitt, άρα η απόφασή του κρίνεται μεροληπτική”, ανέφερε η επιτροπή πριν απομακρύνει τον δικαστή.

Δεδομένων των εξελίξεων, η προηγούμενη απόφαση του δικαστή, που επέτρεπε στον ηθοποιό να περνάει παραπάνω χρόνο με τα παιδιά του, τελικά ακυρώνεται. Αν και ο ίδιος υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο θα κάνει κακό στα παιδιά τους, η Angelina Jolie φαίνεται αμετάπειστη.

Ένας εκπρόσωπος του Brad Pitt ανέφερε στο People: “Τα γεγονότα δεν έχουν αλλάξει. Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία, που θα οδηγήσουν σε μία σωστή απόφαση για το τι είναι καλύτερο για τα παιδιά. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να πετύχουμε το πιο σωστό για αυτά”.

Βέβαια, από την άλλη μεριά, οι δικηγόροι της Angelina Jolie έχουν άλλη άποψη: “Ο δικαστής της στέρησε το δικαίωμα μίας δίκαιης δίκης, αποκλείοντας τα αποδεικτικά στοιχεία, που του έδωσε σχετικά με την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών και τα έκρινε ως ακατάλληλα. Ενώ η φωνή τους ακούστηκε, κανείς δεν έδωσε σημασία. Αυτά τα στοιχεία θα είχαν καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση.”

Μένει λοιπόν, να δούμε τι θα ορίσει η τελική απόφαση -κάτω από μια πιο αντικειμενική ματιά.

Το ζευγάρι βρίσκεται στα δικαστήρια ήδη από το 2016, όταν και ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.

Διαβάστε επίσης: