Από EW Staff
09 Ιουνίου, 2021 @ 13:06

Η 48χρονη ηθοποιός Alyssa Milano σκέφτεται όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο The Hill, να κατέβει ως υποψήφια για το για το Κογκρέσο: «Με ενδιαφέρει η 4η Περιφέρεια της Καλιφόρνιας» δήλωσε η Μιλάνο, αφήνοντας να εννοηθεί πως απέναντι της θα έχει τον ρεπουμπλικανό Tom McClintock.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι γνωρίζει πως οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν ουσιαστικά το «πάνω χέρι» στην περιοχή και αυτός είναι ο λόγος που θα χρειαστεί χρήματα και γνωριμίες. Ήδη σε παλαιότερη της δημοσίευση είχε αναφερθεί στον McClintock, όταν εκείνος ήταν ο μόνος, που αντιτάχθηκε στο νομοσχέδιο για τα εγκλήματα μίσους κατά της Ασίας, λέγοντας: «Μήπως να κατέβω υποψήφια απέναντι του;».

«Θα μου άρεσε να άλλαζα τη θέση σε μπλε», δήλωσε η ηθοποιός στο The Hill, εξηγώντας αμέσως μετά πως ακόμα κάνει συζητήσεις με συμβούλους για ένα πιθανό ενδεχόμενο, οπότε προς το παρόν δεν μπορεί να πάρει μία τόσο σοβαρή απόφαση, συνεπώς θα το αναβάλλει για το 2024.

Ανά καιρούς η Alyssa Milano έκανε γνωστή τη θέση της πάνω σε αρκετά πολιτικά ζητήματα μέσω των social media. Ασκούσε κριτική στον Trump, αγωνιζόταν για τα ίσα δικαιώματα των μεταναστών και δεν δίσταζε να εκφράσει την επαναστατική της διάθεση, όταν επρόκειτο για καταπάτηση οποιουδήποτε ανθρώπινου δικαιώματος.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν την φοβίζει η ιδέα της πολιτικής, απάντησε πως δεν της φαίνεται καθόλου απίθανο ενδεχόμενο, αν σκεφτεί κανείς ότι τα τελευταία 15 χρόνια είναι ακτιβίστρια. Θέλει να κάνει όπως λέει, τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος και πιστεύει ότι είναι πολλά αυτά, για τα οποία χρειάζεται να παλέψει. Μένει, λοιπόν, να περιμένουμε εώς το 2024 για να δούμε αν βοήθησαν τελικά οι «βαθιές τσέπες και οι γνωριμίες», για να τα καταφέρει η ηθοποιός!

Διαβάστε επίσης: