Από EW Staff
17 Ιουνίου, 2021 @ 13:07

Όπως όλα δείχνουν, τα παιδιά της Gwyneth Paltrow, Apple και Mosses, δεν είναι μεγάλοι θαυμαστές των ταινιών της μητέρας τους.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή “Shop TODAY with Jill Martin” πως η 17χρονη κόρη της και ο 15χρονος γιος της δεν έχουν το παραμικρό ενδιαφέρον να μάθουν για την καριέρα της μητέρας τους, ενώ δεν έχουν δει καμία ταινία της.

«Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει ποτέ σε  ταινία. Νομίζω ο γιος μου έχει δει τις ταινίες Iron Man, αλλά η κόρη μου δεν έχει παρακολουθήσει καμία», δήλωσε η Paltrow, ενώ συμπλήρωσε πως: «Μου λέει ότι της αρέσω περισσότερο εδώ και όχι στην οθόνη», δείχνοντας την καρδιά της. «Λέει ότι της φαίνεται περίεργο να με βλέπει σε μία ταινία».

Το γεγονός πάντως ότι ο γιος της έχει δει έστω και μία ταινία της, είναι παρήγορο για την ηθοποιό, η οποία στο παρελθόν μάλιστα είχε δηλώσει πως ούτε καν ήξερε ότι θα συμμετάσχει στην παραγωγή της Marvel μέχρι που κυκλοφόρησαν οι πρώτοι τίτλοι της ταινίας.

«Απλά, είχα μπερδευτεί τόσο πολύ. Υπάρχουν όμως, τόσο ωραίες παραγωγές της Marvel  και χαίρομαι που ήμουν μέρος τους έστω για λίγο», εξήγησε στο τέλος της συνέντευξής της η ηθοποιός. Μάλλον, τελικά, το γεγονός ότι ο γιος της διάλεξε να δει τις συγκεκριμένες ταινίες της μητέρας του, ήταν λίγο-πολύ δικαιολογημένο. 

Διαβάστε επίσης: