Ο Άραβας ηθοποιός Abubakr Ali θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Από EW Staff
17 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 16:15

Σύμφωνα με αποκλειστικά δημοσιεύματα του Deadline, το Netflix έδωσε πράσινο φως σε μία σειρά οκτώ επεισοδίων για το “Grendel”, βασισμένη στον μασκοφόρο εκδικητή από τα δημοφιλή και βραβευμένα κόμικς του Matt Wagner, με τον Abubakr Ali (“Power Book II: Ghost”, “Katy Keene”) να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με τη συμμετοχή του Ali, γίνεται ο πρώτος Άραβας μουσουλμάνος άνδρας ηθοποιός που υποδύεται τον πρωταγωνιστή σε μια σειρά διασκευής κόμικ. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον εμπνευστή των “Resident Evil” και “Supermatural” Andrew Dabb.

Επίσης, στο καστ συμμετέχουν οι Jaime Ray Newman (“Dopesick”), Julian Black Antelope (“Debris”), Madeline Zima (“Californication”), Kevin Corrigan (“Scenes from an Empty Church”), Emma Ho (“Star Trek: Strange New Worlds”), Erik Palladino (“Watchmen”), Brittany Allen (“What Keeps You Alive”) και Andy Mientus (“The Flash”).

Το “Grendel“, στο οποίο ο Dabb εκτελεί χρέη και ως showrunner, ακολουθεί τον Hunter Rose (Ali), έναν ταλαντούχο ξιφομάχο, συγγραφέα και δολοφόνο, που επιδιώκει να εκδικηθεί τον θάνατο μιας χαμένης αγάπης του. Έτσι, ξεκινάει πόλεμο με τον εγκληματικό υπόκοσμο της Νέας Υόρκης, μόνο για να συνειδητοποιήσει σύντομα πως… γιατί να συγκρουστεί μαζί τους, όταν μπορεί να γίνει ένας από αυτούς;

Ο Wagner, μαζί με τους Mike Richardson, Keith Goldberg και Chris Tongue της Dark Horse Entertainment, αναλαμβάνουν την εκτέλεση παραγωγής, ενώ η Rachel Goldberg σκηνοθετεί τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς.

Η Dark Horse Entertainment και η Netflix συνεργάστηκαν στο παρελθόν στο “The Umbrella Academy”, στο “Polar” Jonas Åkerlund, και είναι αυτή τη στιγμή σε παραγωγή στην σειρά κινουμένων σχεδίων “Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles”.

Ο Wagner μοιράστηκε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την επερχόμενη διασκευή: “Δεν θα μπορούσα να ενθουσιαστώ περισσότερο για το saga του Grendel, μια από τις μακροβιότερες ανεξάρτητες σειρές κόμικς, που τελικά μεταφέρθηκε σε live-action. Υπό την ακριβή καθοδήγηση του showrunner Andrew Dabb, η απίστευτη δημιουργική ομάδα μας, το γεμάτο από stars καστ και η Dark Horse Entertainment, συνεργάστηκαν με το Netflix για να δημιουργήσουν αυτήν την προκλητική μεταφορά που θα φέρει τους χαρακτήρες και τις ιδέες μου σε ένα νέο κοινό, παράλληλα με ενθουσιασμό και εκπλήξεις για τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που βλέπω τον Abubakr Ali να ζωντανεύει τον χαρακτήρα του Grendel/Hunter Rose, διότι έχει το χάρισμα, το στιλ και τη ζωντάνια που είχα οραματιστεί για το ρόλο αυτό εδώ και χρόνια”.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: