Οι απαιτήσεις ωστόσο θαυμαστών και κριτικών είναι μεγάλες, αφού μιλάμε για ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ όλων των εποχών.

Από EW Staff
20 Ιουλίου, 2021 @ 14:51

Η streaming υπηρεσία Paramount+ ετοιμάζει την prequel σειρά της αγαπημένης ταινίας “Grease” που κυκλοφόρησε το 1978, με πρωταγωνιστές τους Τζον Τραβόλτα και Ολίβια Νιούτον-Τζον.

Ο τίτλος της καινούριας τηλεοπτικής σειράς θα είναι “Grease: Rise of the Pink Ladies” και θα μας μεταφέρει τέσσερα χρόνια προτού ο Danny και ο Sandy ερωτευτούν στο Rydell High, παρουσιάζοντας εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες από αυτούς που εμφανίστηκαν στο επιτυχημένο μιούζικαλ.

Τα νέα για τη σειρά κυκλοφορούσαν από το περασμένο φθινόπωρο αλλά πλέον το Paramount+ προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας ότι έχει εγκρίνει δέκα επεισόδια για την πρώτη σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται και συνέχεια.

Δημιουργός της σειράς θα είναι η Annabel Oakes (All Exchanges Final, Αtypical, Sirens, Awkward).

Σε λίγο καιρό αναμένουμε νεότερα, σχετικά με τους πρωταγωνιστές και την ημερομηνία του “Grease: Rise of the Pink Ladies”.

Grease

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε, ότι εκτός από τη σειρά, υπάρχει στα σκαριά και μια ταινία για το “Grease”, τη σκηνοθεσία της οποίας έχει αναλάβει ο ταλαντούχος Brett Haley (All The Bright Places, Looking for Alaska).

Ο τίτλος του φιλμ θα είναι “Summer Lovin” και η έμπνευση ήρθε από το τραγούδι «Summer Nights» που ακούσαμε στην αρχική ταινία. Η υπόθεση θα εστιάσει στη σχέση που είχαν ο Danny Zuko και η Sandy Olsson πριν συναντηθούν ξανά στο σχολείο, που τους βλέπουμε στο Grease.

Μένει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, τόσο στη σειρά, όσο και στο φιλμ. Μην ξεχνάμε ότι το “Grease” ψηφίστηκε ως το καλύτερο musical και το 2008 επιλέχθηκε από το περιοδικό Empire ως μια από τις 500 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών, συνεπώς οι απαιτήσεις θαυμαστών και κριτικών, είναι μεγάλες.

Διαβάστε επίσης: