Μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές της σειράς!

Από EW Staff
13 Αυγούστου, 2021 @ 15:32

Κι ενώ όλοι περιμέναμε με αγωνία το Netflix να ανακοινώσει την ημερομηνία της έβδομης και τελευταίας σεζόν της επιτυχημένης σειράς “Grace and Frankie“, το δίκτυο μας έκανε μια ευχάριστη έκπληξη, προσφέροντας τα πρώτα τέσσερα επεισόδια. 

“Μας έχετε λείψει, αλλά το πιο σημαντικό, είναι ότι σας έχουμε λείψει κι εμείς”, λέει η Lily Tomlin σε ένα βίντεο που συνοδεύει την ανακοίνωση και η Jane Fonda προσθέτει: “Απλώς θέλαμε να σας δώσουμε κάτι ξεχωριστό μέχρι να τελειώσουμε το υπόλοιπο της σεζόν”.

H υπόθεση της σειράς Grace and Frankie

Στη σειρά Grace and Frankie, πρωταγωνιστούν η Jane Fonda (“Γκρέις”) και η Lily Tomlin (“Φράνκι”) ως δύο γυναίκες που βλέπουν τις ζωές τους να γίνονται άνω κάτω, όταν οι σύζυγοί τους αποκαλύπτουν ότι είναι γκέι και τις εγκαταλείπουν για να είναι μαζί. Μέσα από καβγάδες και συμφιλιώσεις, δημιουργούν έναν απρόσμενο δεσμό για να αντιμετωπίσουν το αβέβαιο μέλλον μαζί και ανακαλύπτουν έναν νέο ορισμό της “οικογένειας”, με γέλιο, δάκρυα και πολλά άλλα κόλπα που ανεβάζουν τη διάθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία σεζόν θα αποτελείται από 16 επεισόδια, που σημαίνει ότι το “Grace and Frankie” είναι κι επισήμως η μεγαλύτερη σε διάρκεια σειρά του Netflix, συμπληρώνοντας 94 επεισόδια. 

Εκτός από τις Tomlin και Fonda, στα τελευταία επεισόδια θα δούμε τους Sam Waterston, Martin Sheen, June Diane Raphael, Brooklyn Decker, Baron Vaughn, Ethan Embry και Peter Gallagher.

Παραμένει άγνωστο το πότε θα δούμε τα επόμενα επεισόδια του κύκλου, αλλά τα πρώτα τέσσερα θα τα τιμήσουμε και με το παραπάνω!

Grace and Frankie

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: