Το δίκτυο συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία με τον best seller συγγραφέα και είναι έτοιμο να μας παρουσιάσει μια ακόμη ανατρεπτική υπόθεση μυστηρίου.

Από EW Staff
27 Ιουλίου, 2021 @ 13:46

Το Netflix μετά τις επιτυχημένες μεταφορές των μυθιστορημάτων Safe, Stranger, The Woods αλλά και του πρόσφατου The Innocent, ετοιμάζεται να διαθέσει στους συνδρομητές, μία ακόμα τηλεοπτική σειρά μυστηρίου που βασίζεται σε βιβλίο του best seller συγγραφέα Χάρλαν Κομπέν.

Η καινούρια γαλλική πρωτότυπη σειρά του δικτύο θα έχει τίτλο “Gone For Good” (πρωτότυπος τίτλος: Disparu à jamais) και θα αποτελείται από πέντε επεισόδια.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Χουάν Κάρλος Μεντίνα, ενώ ο Κομπέν συμμετείχε στη διεύθυνση παραγωγής, δηλώνοντας σχετικά: «Το Netflix έχει υπάρξει εκπληκτικός συνεργάτης στην προσαρμογή των μυθιστορημάτων μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ετοίαμασε το ‘Gone For Good’ στη Γαλλία. Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με το απίστευτα ταλαντούχο καστ και το συνεργείο από τη Γαλλία».

Gone For Good


Η υπόθεση του “Gone For Good”

O τριαντάρης Γκιγιόμ Λουκεζί (Φίνεγκαν Όλντφιλντ) νόμιζε ότι είχε ξεπεράσει τον τραγικό θάνατο των δύο πιο αγαπημένων του προσώπων: της Σόνια (Γκαράνς Μαριγιέ), της πρώτης του αγάπης, και του Φρεντ (Νικολά Ντουβοσέλ), του αδελφού του. Δέκα χρόνια μετά, η Ζουντί (Νεϊλά Αρζούν), η οποία με την αγάπη της έχει δώσει ξανά νόημα στη ζωή του, εξαφανίζεται ξαφνικά στην κηδεία της μητέρας του. Για να τη βρει, ο Γκιγιόμ έρχεται αντιμέτωπος με όλες τις αλήθειες που του έκρυψαν οι συγγενείς και οι φίλοι του, καθώς και με αυτές που εδώ και πολύ καιρό έχει αποφασίσει να αγνοεί. Για καλό (αλλά κυρίως) και για κακό.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους ηθοποιούς Φίνεγκαν Όλντφιλντ, Νικολά Ντουβοσέλ, Γκιγιόμ Γκουίξ και Γκαράνς Μαριγιέ.

Το Gone For Good θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου, αποκλειστικά στο Netflix.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης: