Την περιμένουμε καιρό!

Από EW Staff
13 Αυγούστου, 2021 @ 10:01

Επιτέλους έφτασε η ώρα και από τις 10:00 το πρωί ακριβώς, το Netflix θα διαθέσει τη νέα μίνι σειρά μυστηρίου με τίτλο Gone For Good” (πρωτότυπος τίτλος: Disparu à jamais).

Πρόκειται για μία ακόμα μεταφορά βιβλίου του επιτυχημένου συγγραφέα Χάρλαν Κομπέν, ο οποίος συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με το δίκτυο, προσφέροντας ήδη τα Safe, Stranger, The Woods αλλά και του πρόσφατου The Innocent.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Χουάν Κάρλος Μεντίνα, ενώ ο Κομπέν συμμετείχε στη διεύθυνση παραγωγής, δηλώνοντας σχετικά: «Το Netflix έχει υπάρξει εκπληκτικός συνεργάτης στην προσαρμογή των μυθιστορημάτων μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ετοίαμασε το ‘Gone For Good’ στη Γαλλία. Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με το απίστευτα ταλαντούχο καστ και το συνεργείο από τη Γαλλία».

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους ηθοποιούς Φίνεγκαν Όλντφιλντ, Νικολά Ντουβοσέλ, Γκιγιόμ Γκουίξ και Γκαράνς Μαριγιέ.

Gone For Good


Η υπόθεση του “Gone For Good”

O τριαντάρης Γκιγιόμ Λουκεζί (Φίνεγκαν Όλντφιλντ) νόμιζε ότι είχε ξεπεράσει τον τραγικό θάνατο των δύο πιο αγαπημένων του προσώπων: της Σόνια (Γκαράνς Μαριγιέ), της πρώτης του αγάπης, και του Φρεντ (Νικολά Ντουβοσέλ), του αδελφού του. Δέκα χρόνια μετά, η Ζουντί (Νεϊλά Αρζούν), η οποία με την αγάπη της έχει δώσει ξανά νόημα στη ζωή του, εξαφανίζεται ξαφνικά στην κηδεία της μητέρας του. Για να τη βρει, ο Γκιγιόμ έρχεται αντιμέτωπος με όλες τις αλήθειες που του έκρυψαν οι συγγενείς και οι φίλοι του, καθώς και με αυτές που εδώ και πολύ καιρό έχει αποφασίσει να αγνοεί. Για καλό (αλλά κυρίως) και για κακό.

Δείτε το trailer:

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: