Η σειρά που πολλοί αγαπήσαμε, επιστρέφει ανανεωμένη για μία ακόμα σεζόν!

Από EW Staff
04 Φεβρουαρίου, 2022 @ 16:23
SWEET MAGNOLIAS Sweet Magnolias. (L to R) Brooke Elliott as Dana Sue Sullivan, Heather Headley as Helen Decatur, Joanna Garcia Swisher as Maddie Townsend in episode 202 of Sweet Magnolias. Cr. Richard Ducree/Netflix © 2021

Γλυκές Μανόλιες -Η σειρά της Sheryl J. Anderson που είναι γνωστή για τη δουλειά της στο Charmed και Ties that Bind.

Η ιστορία επικεντρώνεται στο δεσμό μεταξύ τριών γυναικών που αντιμετωπίζουν τις δικές τους προκλήσεις. Η σειρά είχε ανακοινωθεί το 2018 κι εν τέλει κυκλοφόρησε στο Netflix στις 19 Μαΐου του 2020. Στις 23 Ιουλίου 2021 το Netflix ανακοίνωσε επίσημα ότι οι Γλυκές Μανόλιες θα επιστρέψουν με 2η σεζόν και η μέρα έφτασε.

Πώς θα συνεχιστεί η ιστορία;

Οι οπαδοί της σειράς έχουν πολλές απορίες μετά το ανατρεπτικό φινάλε της πρώτης σεζόν. Το τεράστιο cliffhanger στα τελευταία 10 λεπτά ήταν το αποτέλεσμα ενός μεγάλου καβγά ύστερα από ένα πάρτι, το οποίο οδήγησε σε ένα τρακάρισμα με τον Kyle να είναι αναίσθητος. Ωστόσο, ποτέ δεν αποκαλύφθηκε ποιος ήταν ο επιβάτης του αυτοκινήτου, οπότε αυτό θα είναι το μεγάλο ερώτημα που θα αποκαλυφθεί στη σεζόν 2.

SweetMagnolias

Από την άλλη, η Maddie είναι ήδη “σοκαρισμένη” από το γεγονός ότι ο πρώην σύντροφός της τής πρότεινε να δώσουν στη σχέση τους μια δεύτερη ευκαιρία χρησιμοποιώντας τα παιδιά της ως έναν καλό λόγο να το ξαναπροσπαθήσουν!

SM 203 Unit 01169R
Sweet Magnolias. (L to R) Heather Headley as Helen Decatur, Brooke Elliott as Dana Sue Sullivan, Joanna Garcia Swisher as Maddie Townsend in episode 203 of Sweet Magnolias. Cr. Richard Ducree/Netflix © 2021

Η Helen χώρισε εν τέλει από την ασταθή σχέση της, οπότε θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί ειδικά τώρα που θέλει απεγνωσμένα ένα παιδί. Τέλος, η Dana συνεχίζει να έχει τα δικά της προβλήματα προσπαθώντας να διατηρήσει την επιχείρησή της.

Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά Γλυκές Μανόλιες/Sweet Magnolias βασίζεται σε μία σειρά βιβλίων που αποτελείται συνολικά από 11 βιβλία! Συνεπώς, υπάρχει αρκετό υλικό που μπορούμε να δούμε στη σειρά!

Δείτε το τρέιλερ:

Πρωταγωνιστές: JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley

Σκηνοθεσία: Herbert Ross

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: