13 τυχεροί κερδίζουν αυθεντικά memorabilia της ταινίας.

Από EW Staff
14 Δεκεμβρίου, 2021 @ 20:59
spiderman no2 1

Spider Man No Way Home -Το Entertainment Weekly Greece εξασφάλισε σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment 13 αυθεντικά memorabilia από την ταινία.

Eπειδή ο Spider-Man: No Way Home είναι γεμάτος πολλές συναρπαστικές εκπλήξεις, θα ήταν τρομερά άδικο να κάνουμε αποκαλύψεις, οπότε κρατάμε πίσω όλα τα spoilers και θα φροντίσουμε στην παρακάτω περιεκτική κριτική να μην αποκαλύψουμε τα φανταστικά που συμβαίνουν στην ταινία.

SNH INTL OnLine 1600px Posed 02 GR 1 1

GIVEAWAY -Κερδίστε memorabilia από την ταινία Spider Man No Way Home που βγαίνει την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

spiderman no 1

Tα δώρα:

 2 laptop decols
 2 pens with magnetic charm
 2 keyrings
 1 notebook
 1 toiletry bag
 1 squishy phone mascot
 2 pin badges
 2 spideman squishy

Για να συμμετάσχετε στο giveaway.

-κάντε Follow την σελίδα του Entertainment Weekly Greece στο Facebook ή στο Instagram

-και κάντε ταg μια φίλη ή έναν φίλο σας στα post του διαγωνισμού (πολλαπλές συμμετοχές δεκτές αρκεί να κάνετε tag διαφορετικούς φίλους σας κάθε φορά).

-κάντε like στο post του διαγωνισμού


Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 23.30.

Οι νικητές, οι οποίοι θα κληρωθούν ηλεκτρονικά, θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και θα ειδοποιηθούν με comment και μήνυμα. Θα επιλεχθούν 7 νικητές από το post στο Facebook και 6 νικητές από το post στο Instagram. Οι νικητές θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους για την αποστολή των δώρων.

Τα δώρα θα μοιραστούν με σειρά κλήρωσης ονομάτων. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαλέξει κάποιος νικητής συγκεκριμένο δώρο.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

instafeed

Διαβάστε επίσης: