3 τυχεροί κερδίζουν το βιβλίο της χρονιάς.

Από EW Staff
22 Νοεμβρίου, 2021 @ 13:19

Για να δημιουργηθεί η αυτοκρατορία Gucci χρειάστηκε όραμα, τόλμη, πάθος και επιχειρηματικό μυαλό. Για να πέσει η αυτοκρατορία τους χρειάστηκαν ίντριγκες, ενδοοικογενειακές διαμάχες, απληστία, αγωγές, ύπουλες εξαγορές, απιστίες και μία δολοφονία.

Σε αυτήν την καθηλωτική καταγραφή της ανόδου, στη συνέχεια της πτώσης, και της ανάστασης της δυναστείας Gucci, η Sara Gay Forden μάς βάζει στα παρασκήνια της δίκης και αποκαλύπτει τα πάθη, την ισχύ, και τις αδυναμίες της μεγαλύτερης οικογένειας της μόδας στην εποχή μας.

GIVEAWAY -Κερδίστε το βιβλίο House of Gucci της Sara Gay Forden, πάνω στο οποίο βασίστηκε το σενάριο της ομώνυμης ταινίας που βγαίνει την Πέμπτη στους κινηματογράφους, που κυκλοφορεί σε ελληνική μετάφραση από τις εκδόσεις Έσοπτρον.

Για να συμμετάσχετε στο giveaway,

-κάντε Follow την σελίδα του Entertainment Weekly Greece στο Facebook ή στο Instagram

-Κάντε Follow την σελίδα των Εκδόσεων Εσοπτρον στο Facebook ή στο Instagram

-και κάντε ταg μια φίλη ή έναν φίλο σας στα post του διαγωνισμού (πολλαπλές συμμετοχές δεκτές αρκεί να κάνετε tag διαφορετικούς φίλους σας κάθε φορά).

-κάντε like στο post του διαγωνισμού


Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις 23.30.

Οι νικητές, οι οποίοι θα κληρωθούν ηλεκτρονικά, θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και θα ειδοποιηθούν με comment και μήνυμα. Θα επιλεχθούν 2 νικητές από το post στο Facebook και 1 νικητής από το post στο Instagram

Το βιβλίο θα αποσταλεί στους νικητές από τις εκδόσεις Έσοπτρον.

instafeed

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: