Συνέντευξη στον Δημήτρη Κανελλόπουλο.

Από EW Staff
31 Αυγούστου, 2021 @ 20:19

Τον Γιώργο Περρή τον γνωρίζουμε όχι μόνο για την εξαιρετική φωνή που διαθέτει αλλά και για το εύρος του ρεπερτορίου του. Όσοι τον έχουμε παρακολουθήσει στις συναυλίες του το γνωρίζουμε πολύ καλά. Τα «πιάνει» όλα.

Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος θα παίξει στο «Κηποθέατρο» στου Παπάγου, μία συναυλία που τη λέει «Καρδιά Κοίτα». Και ναι, σωστά υποθέσατε, είναι από το τραγούδι των τίτλων της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Αγγελική». Αυτός το ερμηνεύει.

Το Entertainment Weekly ζήτησε από τον Γιώργο Περρή να μας πει τι θα παρουσιάσει τη Δευτέρα, στη συναυλία του: «Με αφορμή το “Καρδιά Κοίτα”, το τραγούδι που με έφερε κοντά στον κόσμο φέτος, θα σας πω κομμάτια από τον δίσκο που ηχογραφήσαμε με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Λίνα Νικολακοπούλου, καθώς και από το ξένο μου ρεπερτόριο, όπως το “Je suis malade” και το “I will wait for you” που ξέρω ότι το κοινό μου αγαπά. Φυσικά δεν θα λείψουν πολύ γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που είχα όρεξη να τραγουδήσω φέτος, αλλά και το ολοκαίνουργιο “Disobey”. Όλα αυτά εναλλάσσονται σε ένα καρδιογράφημα συναισθημάτων, από τη χαρά στη νοσταλγία κι από τη λύπη στη λύτρωση. Φυσικά, όσοι με ακολουθούν τα τελευταία χρόνια στις συναυλίες μου, ξέρουν ότι έχω να πω και πολλές ιστορίες, καθώς μου αρέσει να μοιράζομαι με σας την ζωή μου και τις σκέψεις μου γύρω από τα τραγούδια».

Γιώργος Περρής

Του ζητήσαμε επίσης, να μας αποκαλύψει, τι δεν θα έκανε ποτέ στη καριέρα του: «Νομίζω αυτό που έχω αποφύγει τόσα χρόνια έως τώρα: δεν θαμπώθηκα από το εύκολο ή το χρήμα. Δεν τραγούδησα τραγούδια απλά για να είμαι στη μόδα, δεν πήγα στα κέντρα ούτε υπολόγισα τα χρήματα ποτέ ως προτεραιότητα. Δεν ήταν ποτέ αυτός ο σκοπός μου. Είμαι περήφανος που δεν ακολούθησα τις μόδες, αλλά πάντα πορευόμουν στο πλάι τους. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά για να κερδίσω τη θέση μου και έριξα ατελείωτο ιδρώτα με μοναδικό γνώμονα τον κόσμο, τι καλύτερο μπορώ να τους προσφέρω. Γι’ αυτό και το δέντρο μου έχει βαθιές ρίζες, δεν πέφτει εύκολα».

Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συναυλία και αγοράστε τα εισιτήριά σας στο Loaded.gr.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: