Για να είμαστε σαφείς, ο ηθοποιός δεν έχει πρόβλημα με άλλους ανθρώπους που βλέπουν την ταινία.

Από EW Staff
17 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 18:30

Οι θαυμαστές του Nicolas Cage (και πραγματικά, δεν είμαστε όλοι μας;) ανυπομονούν πολύ για την κυκλοφορία του “The Unbearable Weight of Massive Talent” το 2022, στην οποία ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παίζει μια εκδοχή του εαυτού του.

Υπάρχει, άραγε, άτομο που δεν θα παρακολουθήσει την ταινία του σκηνοθέτη Tom Gormican; Ναι, ο ίδιος ο Cage, όπως είπε στο EW, κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

“Επιτρέψτε μου να πω μόνο ότι, στο The Unbearable Weight of Massive Talent, παίζω την εκδοχή του Tom Gormican για το λεγόμενο “Nick Cage”, η οποία είναι μια πολύ νευρωτική, υψηλού άγχους εκδοχή του, στην οποία διαρκώς με κατεύθυνε να πάω, λέει ο Cage. “Θα συνεχίσω με τη δήλωσή μου ότι προσωπικά δεν θα συμμετάσχω στην προβολή της ταινίας γιατί είναι πολύ φευγάτη για μένα πια”.

Για να είμαστε σαφείς, ο Cage δεν έχει πρόβλημα με άλλους ανθρώπους που βλέπουν την ταινία.

“Μου λένε ότι είναι μια καλή ταινία και μου λένε ότι οι άνθρωποι απολαμβάνουν πραγματικά το τελικό αποτέλεσμα και ξέρω ότι το στούντιο έκανε καλή δουλειά”, λέει ο ηθοποιός για την ταινία, την οποία κυκλοφορεί η Lionsgate. “Την έφτιαξα για το κοινό. Ελπίζω να ξετρελαθούν με το αποτέλεσμα”.

Πριν την κυκλοφορία του “The Unbearable Weight of Massive Talent”, οι λάτρεις του Cage μπορούν να δουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό στη νέα ταινία δράσης “Prisoners of the Ghostland”, που βγαίνει στις αίθουσες και το VOD στις 17 Σεπτεμβρίου.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: