Από EW Staff
28 Μαρτίου, 2023 @ 19:21
IMG 1791

Το πολυαναμενόμενο John Wick: Chapter 4 βγήκε στους κινηματογράφους την περασμένη εβδομάδα.

Και σύμφωνα με μια νέα αναφορά της Wall Street Journal, ο χαρακτήρας του Κιάνου Ριβς λέει συνολικά μόνο 380 λέξεις σε όλη την ταινία.

Οι θαυμαστές εντυπωσιάστηκαν από το χρόνο προβολής της ταινίας, με 2 ώρες και 49 λεπτά (με τους τίτλους).

To Twitter είχε σχόλια τύπου: «Καθώς οι ταινίες του John Wick απλώνονταν σε μήκος, έγιναν πιο τσιμπημένες με τους διαλόγους του κύριου χαρακτήρα.

“Με διάρκεια προβολής 169 λεπτών, η τέταρτη ταινία διαρκεί τρεις ώρες, αλλά περιλαμβάνει μόλις 380 λέξεις από τον… Wick!”.

IMG 1792

Περίπου το 10 τοις εκατό αυτών των λέξεων εμφανίζονται στο τρέιλερ, σε σημείο να κάνει τον ήρωα να φαίνεται σχεδόν φλύαρος!

Ο σκηνοθέτης Chad Stahelski είπε στην WSJ ότι ήταν ο Keanu, 58, που έκοψε περίπου τα μίσα από τα λόγια που γράφτηκαν για τον χαρακτήρα του στο πρώιμο σενάριο της ταινίας.

Η ταινία του Lionsgate κυριάρχησε απόλυτα στο box office το πρώτο Σαββατοκύριακο της, συγκεντρώνοντας 73,5 εκατομμύρια δολάρια από προβολές σε 3.855 κινηματογραφικές αίθουσες.

Στην πραγματικότητα, η τέταρτη δόση του franchise δράσης του Chad Stahelski, προϋπολογισμού 100 εκατομμυρίων δολαρίων, κατέκτησε την Νο. 1 θέση και στις 71 αγορές που προβλήθηκε, προσθέτοντας τις εισπράξεις των 64 εκατομμυρίων δολαρίων στο εξωτερικό, συγκεντρώνοντας 137,5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως – σύμφωνα με το Deadline .

Διαβάστε επίσης: