Από EW Staff
08 Μαρτίου, 2023 @ 06:39
IMG 1676

Η Jenny Lewis είχε συνοδεύσει τον Harry Styles σε συναυλίες της περιοδείας του «Love On Tour» στη Βόρεια Αμερική.

Η ίδια κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το single της «Puppy And A Truck», το οποίο περιλαμβάνει μία εμφάνιση – έκπληξη από τον Χάρι Στάιλς!

Το πρόσωπο του Harry Styles δεν εμφανίζεται παρά μόνο στο τέλος του νέου music video της Jenny Lewis, όπου βλέπουμε, μεταξύ άλλων, την Αμερικανίδα τραγουδίστρια να χαλαρώνει στην παραλία και παίζει με το σκυλάκι της και να τραγουδάει στη σκηνή.

Στο μεγαλύτερο μέρος του βίντεο για το «Puppy And A Truck», εμφανίζεται στο φόντο μία φιγούρα ντυμένη με μια στολή κουταβιού που έχει μόνιμα έξω τη γλώσσα του.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του music video, το «κουτάβι» αφαιρεί το κάλυμμα του κεφαλιού του για να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα: Ο Harry Styles, ο κορυφαίος βρετανός αστέρας της pop που κάνει θραύση στα charts, βρισκόταν όλη την ώρα μέσα στη στολή.

Στη συνέχεια, ο Harry Styles χαμογελάει πλατιά στην κάμερα και σχηματίζει και με τα δύο χέρια του το σήμα της ειρήνης. Στο μεγαλύτερο μέρος του βίντεο για το «Puppy And A Truck», εμφανίζεται στο φόντο μία φιγούρα ντυμένη με μια στολή κουταβιού που έχει μόνιμα έξω τη γλώσσα του.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του music video, το «κουτάβι» αφαιρεί το κάλυμμα του κεφαλιού του για να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα: Ο Harry Styles, ο κορυφαίος Βρετανός αστέρας της pop που κάνει θραύση στα charts, βρισκόταν όλη την ώρα μέσα στη στολή.

Στη συνέχεια, ο Harry Styles χαμογελάει πλατιά στην κάμερα και σχηματίζει και με τα δύο χέρια του το σήμα της ειρήνης.

Διαβάστε επίσης: