Η οικογένεια και οι φίλοι του ποτέ δεν συνήθισαν το νέο όνομά του.

Από EW Staff
23 Αυγούστου, 2021 @ 13:15

Ο Calvin Harris είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Djs του κόσμου, όμως κανείς δεν ήξερε ότι αυτό δεν είναι το πραγματικό του όνομα.

Ο μουσικός παραγωγός μεγάλωσε στο Dumfries της Σκωτίας και τις τελευταίες δύο δεκαετίες συνεργάστηκε με μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες, όπως η Rihanna, η Dua Lipa και ο The Weeknd.

Το πραγματικό του όνομα ήταν Adam Wiles, όμως αποφάσισε να το αλλάξει στα 22 του, καθώς ήθελε κάτι που να αντιπροσωπεύει καλύτερα τη μουσική του.

“Το πρώτο μου τραγούδι ήταν soul, οπότε σκέφτηκε ότι το Calvin Harris θα ταίριαζε καλύτερα”, ανέφερε το 2009 στο Shortlist. “Aρχικά, σκεφτόμουν ότι ίσως οι άνθρωποι δεν θα ήξεραν αν ήταν όνομα κάποιου λευκού ή μαύρου και αυτό ήταν, μου κόλλησε”.

Παρόλα αυτά βέβαια, η οικογένειά του και οι φίλοι του ποτέ δεν συνήθισαν το όνομά του και συνέχισαν να τον φωνάζουν Adam. “Κανείς τους δεν με φωνάζει Calvin. Το θεωρούν άθλιο και δεν είναι το όνομα μου. Μπορείς βέβαια, να με φωνάζεις και Mr. Blobby”.

“Στην αρχή της καριέρας μου ο κόσμος με συναντούσε για πρώτη φορά έτσι και το άφησα να επικρατήσει. Ήταν κάτι σαν ψευδώνυμο”, είπε.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: