Αποκάλυψε τα πάντα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Από EW Staff
19 Αυγούστου, 2021 @ 21:30
Mandatory Credit: Photo by MediaPunch/Shutterstock (10014908ab) Alexander Edwards, Amber Rose The National Film and Television Awards, Los Angeles, USA - 05 Dec 2018

Η Amber Rose, που έχει ιδρύσει τον οργανισμό SlutWalk (για θύματα βιασμού και κακοποίησης) κατηγορεί τον σύντροφό της και μουσικό παραγωγό Alexander ‘AE’ Edwards, ότι την έχει απατήσει με περισσότερες από 12 διαφορετικές γυναίκες. 

Η ίδια αποκάλυψε την είδηση μέσω μίας ανακοίνωσης, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Bαρέθηκα να με απατάνε και να ρεζιλεύομαι πίσω από τις σκηνές. Όλες εσείς οι 12 (αυτές που ήδη γνωρίζω τουλάχιστον) μπορείτε να τον έχετε αν θέλετε. Ξέρετε όλοι ότι είναι σε σχέση και έχει ένα μωρό, αλλά επιλέξατε να συνεχίσετε μαζί του έτσι κι αλλιώς. Είδα τα μηνύματα. Όλες γνωρίζατε και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για εμένα οπότε… Δεν μπορώ να είμαι πια η μόνη που παλεύω για την οικογένειά μου. Ήμουν πιστή και ανοιχτόμυαλη, όμως δεν έχω την ίδια ενέργεια πια. Δεν θα πω ποτέ το όνομα των κοριτσιών. Δεν έχω σκοπό να καταστρέψω τις ζωές τους. Όσο για αυτόν, είναι γελοίο το πόσο αδιαφορεί για την πίστη του και την ασέβεια που μου δείχνει, οπότε εγώ τελείωσα με αυτό”, έγραψε χαρακτηριστικά. 

Amber Rose

Σε δεύτερη ανάρτησή της έγραψε: “Έχω κουραστεί να κακοποιούμαι τόσο ψυχολογικά, όσο και συναισθηματικά από ανθρώπους, που αγαπώ. Έχω υποφέρει σιωπηλά εδώ και πολύ καιρό και δεν μπορώ άλλο. Για αυτό είμαι τόσο ήσυχη. Πλέον αρνούμαι να επιτρέψω στον οποιονδήποτε να με καταστρέψει κι άλλο. Είτε είναι οικογένειά μου, είτε όχι”. 

Η Amber Rose είναι ζευγάρι με τον καλλιτέχνη της Universal Music Group τα τελευταία τρία χρόνια. Έχουν ένα παιδί μαζί, ενώ έχει ακόμα έναν γιο με τον πρώην σύζυγό της, Wiz Khalifa. 

Στην αρχή της σχέσης τους, η ίδια είχε μιλήσει για τη γνωριμία τους και μάλιστα, είχε δηλώσει μετανιωμένη, που τον είχε “ακυρώσει” αρχικά, ενώ εκείνος της είχε ανοιχτεί για τα πάντα και την φρόντιζε διαρκώς. “Δεν μπορούσα να ξεπεράσω τον φόβο του να αγαπήσω κάποιον τόσο δυνατά με έναν υγιή τρόπο”, είχε αναφέρει. 

Πλέον, πιστεύει πως εκείνη η απόφασή της ήταν σωστότερη από το να ξεκινήσει μία σχέση μαζί του, δεδομένου του τρόπου, που της φέρθηκε.  

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: