Πώς λύθηκε η παρεξήγηση.

Από EW Staff
08 Δεκεμβρίου, 2021 @ 15:05
Dont Look Up

Όλοι ξέρουν αυτό το άσχημο συναίσθημα, όταν κάτι που λες παρεξηγείται. Φαντάσου όμως η Meryl Streep να νομίζει πως απευθύνεσαι σε αυτή αποκαλώντας με το όνομα ενός ζώου.

Η Meryl Streep αποκάλυψε πως δεν ήξερε τι σημαίνει η λέξη G.O.A.T (greatest of all time, δηλαδή η καλύτερη όλων των εποχών), πιστεύοντας πως οι συμπρωταγωνιστές της στην ταινία Don’t Look Up την αποκαλούσαν παλιο- κατσίκα.

Ενώ ο όρος goats έχει θεμελιωθεί στα βασικά memes του διαδικτύου, η Meryl Streep δεν καταλάβαινε πως επαινούνταν για την πολυβραβευμένη καριέρα της στην υποκριτική και o Jonah Hill δεν χρησιμοποιούσε προσβλητικά την λέξη.

Ο Jonah Hill πρώτος μίλησε για το μπέρδεμα στην εκπομπή The Tonight Show με τον Jimmy Fallon, δηλώνοντας πως η Meryl Streep κατά την διάρκεια του press tour έλεγε ‘’ Ο Jonah είναι τόσο άνετος μαζί μου, με φωνάζει κατσίκα όλη την εβδομάδα’’ χωρίς να καταλαβαίνει πως ο ίδιος της έπλεκε το εγκώμιο.

Η Jennifer Lawrence ήταν αυτή που εξήγησε στην Meryl Streep πως ο Jonah Hill την αποκαλούσε ‘’καλύτερη όλων των εποχών’’, μαθαίνοντάς της την σημασία της έκφρασης. Η Meryl Streep πίστευε πως οι συμπρωταγωνιστές της χρησιμοποιούσαν αυτόν τον όρο για να εκδηλώσουν την αγάπη τους, χωρίς να καταλαβαίνει τι ακριβώς εννοούν. Εν μέρει είχε δίκιο, αλλά μπορεί να κοιμάται ήσυχη πλέον γνωρίζοντας πως είναι ‘’η καλύτερη όλων των εποχών’’.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: