Από EW Staff
10 Μαρτίου, 2023 @ 10:09
IMG 1683

Η Lady Gaga δεν θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Hold My Hand» στη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ. Ο εκτελεστικός παραγωγός της τελετής και υπεύθυνος τηλεοπτικής μετάδοσης Γκλεν Βάις επιβεβαίωσε την είδηση ότι η Gaga, η οποία είναι υποψήφια για Όσκαρ, για τέταρτη φορά, με το τραγούδι της «Hold My Hand» από την ταινία «Top Gun: Maverick», δεν θα το ερμηνεύσει ζωντανά την βραδιά της απονομής των βραβείων.

«Προσκαλέσαμε και τους πέντε υποψηφίους. Έχουμε μια σπουδαία σχέση με την Lady Gaga και την ομάδα της. Είναι στα γυρίσματα ταινίας αυτή τη στιγμή (Τζόκερ 2). Εδώ, τιμάμε τη βιομηχανία κινηματογράφου και ό,τι χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια ταινία … Θεώρησε ότι δεν μπορεί να προετοιμάσει μια εμφάνιση του διαμετρήματος που έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε και έχει η ίδια συνηθίσει. Έτσι, δεν πρόκειται να εμφανιστεί στην τελετή» δήλωσε ο Γκλεν Βάις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

IMG 1684

Όλοι οι άλλοι υποψήφιοι για Όσκαρ στην Κατηγορία Πρωτότυπου Τραγουδιού έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην τελετή απονομής των βραβείων αυτή την Κυριακή στις 12 Μαρτίου. H Rihanna θα ερμηνεύσει το «Lift Me Up» (από την ταινία Black Panther: Wakanda Forever) η Σόφια Κάρσον και η Νταϊάν Γουόρεν το «Applause» (από την ταινία Tell It Like a Woman), οι Στέφανι Σου, Ντέβιντ Μπερν και Son Lux το «This Is a Life» (από την ταινία Everything ,Everywhere All at Once) και οι Ραούλ Σίπλινγκουτζ και Κάαλα Μπαϊράβα το «Naatu Naatu» από την ταινία «RRR».

Διαβάστε επίσης: