Ο Kanye West άλλαξε πρόσφατα το όνομά του σε Ye.

Από EW Staff
30 Αυγούστου, 2021 @ 08:05

Μετά την απόφαση του Kanye West να αλλάξει το όνομά του σε Ye, η Kim Kardashian αποκαλύπτει πως η ίδια δεν έχει σκοπό να αλλάξει το δεύτερο επώνυμο, που κληρονόμησε από τον πρώην σύζυγό της και θα συνεχίζει να λέγεται Kim Kardashian West. 

Πηγές από το περιβάλλον της διάσημης περσόνας, αναφέρουν πως η ίδια δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μετονομαστεί σε Ye, αφού όπως είπε “είναι σημαντικό για εκείνη να διατηρήσει το ίδιο επίθετο με τα τέσσερα παιδιά της”. 

Αν και αρχικά, θα φανταζόταν κανείς πως η απόφασή της σχετίζεται με τις επιχειρήσεις της και τα προϊόντα που κυκλοφορεί σε συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της, δεν έγινε κανένας λόγος περί αυτών. Σίγουρα, όμως κι αυτό θα παίζει τον ρόλο του στην απόφασή της, καθώς αν αλλάξει το όνομά της, θα πρέπει να γίνουν εκ νέου όλες οι απαραίτητες διαδικασίες επικαιροποίησης των στοιχείων τους, γεγονός που είναι λίγο δύσκολο, όταν μιλάμε για τέτοιους κολοσσούς. 

Στο παρελθόν, ο ράπερ είχε αναφερθεί ξανά στην επιθυμία του να αλλάξει το όνομά του σε Ye, ενώ το 2018 είχε ανακοινώσει την απόφασή του επίσημα και στο Twitter. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν είχε κάνει κάποιο βήμα για να το οριστικοποιήσει. Την Τετάρτη, κατέθεσε τα χαρτιά του στο δικαστήριο, προκειμένου η αλλαγή του να γίνει και επίσημα. 

Να θυμίσουμε ότι το Ye είναι μία λέξη, που συναντάει κανείς πολύ συχνά στην Βίβλο. Σημαίνει “Εσύ” και αφορά όλες τις πλευρές, που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Αντανακλά το καλό, το κακό, τις αδυναμίες, τα προτερήματα κλπ. Από εκεί άντλησε την έμπνευσή του ο ράπερ και μάλιστα, χρησιμοποίησε την εν λόγω λέξη ως τίτλο σε παλιότερο άλμπουμ του. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: