''Τα συναισθήματα ήταν έντονα σχεδόν για όλους στο γύρισμα''

Από EW Staff
09 Δεκεμβρίου, 2021 @ 13:17
36894dca0eb15ba42365d12e0f9ec3fc

Η επανένωση των Friends ήταν ένα φωτεινό σημείο σε μια χρονιά που φαίνεται ατέλειωτη. Οι θαυμαστές της σειράς αναστέναξαν γεμάτοι νοσταλγία καθώς η Jennifer Aniston, ο David Schwimmer, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc, η Courteney Cox και ο Matthew Perry συναντήθηκαν και αναπόλησαν τις παλιές καλές μέρες της τηλεοπτικής σειράς. Τα συναισθήματα ήταν έντονα για όλους στο γύρισμα.

Σε μια συνέντευξη στο The Hollywood Reporter, η Jennifer Aniston αποκαλύπτει ότι ήταν τόσο συγκινημένη ενώ γύριζαν το reunion, που προβλήθηκε στο HBO Max τον Μάιο, που μερικές φορές χρειάστηκε να αποχωρήσει από το γύρισμα.

“Νομίζω ότι ήμασταν τόσο αφελείς όταν μπήκαμε σε αυτό, σκεφτόμασταν, “Πόσο διασκεδαστικό θα είναι; Φτιάχνουν ξανά τα σετ, ακριβώς όπως ήταν”, λέει η Jennifer Aniston. «Τότε φτάνεις εκεί και είναι σαν, «Ωχ σωστά, δεν είχα σκεφτεί τι συνέβαινε την τελευταία φορά που ήμουν εδώ».”

“Και με ξάφνιασε γιατί ήταν σαν, “Γεια, παρελθόν, με θυμάσαι; Θυμάσαι πόσο χάλια ήταν; Πίστευες ότι όλα ανοίγονταν μπροστά σου και η ζωή θα ήταν απλά υπέροχη. Και μετά πέρασες ίσως τον πιο δύσκολο χρόνο στη ζωή σου;». Όλα τεράστιο το σοκ. Φυσικά, είχαμε κάμερες παντού και εγώ ήμουν ήδη συναισθηματικά ευάλωτη, οπότε σε κάποια σημεία χρειάστηκε να φύγω από το πλατό. Δεν ξέρω τι μαγικά έκαναν στο μοντάζ και δεν έγινε αντιληπτό ότι έλειπα.”

Η Jennifer Aniston είχε μιλήσει για το συναισθηματικό βάρος της επανένωσης των Friends, λέγοντας στο podacst Literally! του Rob Lowe, πως από ένα σημείο και μετά όλοι είχαν πλαντάξει στο κλάμα.

“Το να επιστρέφω εκεί, είναι νοσταλγικό και λίγο μελαγχολικό. Επειδή πολλά έχουν αλλάξει και όλοι έχουμε ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, άλλους δύσκολους και άλλους εύκολους… ” εξήγησε η Jennifer Aniston. “Υπήρχε μία περίοδος που περάσαμε όλοι πολλά σκαμπανεβάσματα.”

Ωστόσο, η Aniston δεν φαίνεται να αφήνει πίσω της την αιωνίως δημοφιλή κωμική σειρά. Η ηθοποιός ήταν ανάμεσα στους κινηματογραφικούς αστέρες στο τρίτο μέρος του Live in Front of a Studio Audience, παίζοντας την Blair Warner κατά τη διάρκεια της αναδημιουργίας ενός επεισοδίου του Facts of Life. Η Jennifer Aniston κλείνει την τελευταία της σκηνή με τον απόηχο του τραγουδιού τίτλων των Friends, λέγοντας στον συμπρωταγωνιστή της Jon Stewart, “I’ll be there for you.”.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: